Daddelkage med skyr og bær

Daddelkage med skyr og bær

60+ min

Daddelkage med skyr og bær. Denne daddelkage er en skøn svampet kage uden tilsat sukker - men med masser af sødme fra dadler og knas fra mandler. Daddelkagen kan bages dagen i forvejen - så skal den blot toppes med skyr og friske bær ved servering!

Velbekomme!
Tip

Hvis du ikke har en foodprocesser, så hak dadlerne groft og mos dem med en gaffel - og brug mandelmel i stedet for mandler. Dejen kan nemt røres sammen med en grydeske.

Forbered i god tid

Bag gerne daddelkagen dagen før - daddelkagen bliver kun bedre af at sætte sig i køleskabet natten over. Server den gerne kold, direkte fra køleskabet.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10964 kJ / 2621 kcal

Næringsindhold pr. 100g

953 kJ / 228 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 3,5 g
Protein: 15,1 % 8,5 g
Kulhydrat: 43,1 % 24,2 g
Fedt: 41,8 % 10,8 g
Relateret video
Sådan laver du Daddelkage med skyr og bær

Ingredienser