Hvis du ikke har en foodprocesser, så hak dadlerne groft og mos dem med en gaffel - og brug mandelmel i stedet for mandler. Dejen kan nemt røres sammen med en grydeske.
Bag gerne daddelkagen dagen før - daddelkagen bliver kun bedre af at sætte sig i køleskabet natten over. Server den gerne kold, direkte fra køleskabet.
11162 kJ / 2668 kcal
971 kJ / 232 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,9 g |
Protein: | 15,2 % | 8,7 g |
Kulhydrat: | 37,2 % | 21,2 g |
Fedt: | 47,6 % | 12,5 g |
Mandelmel eller blendede mandler
|
125 g |
---|---|
Bløde dadler uden sten
|
250 g |
1 dl | |
Æg
|
3 |
Kakaopulver
|
2 spsk |
Smagsneutral olie eller kokosolie
|
2 spsk |
Vaniljepulver
|
½ tsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Grofthakket mørk chokolade
|
50 g |
---|---|
Grofthakkede mandler
|
25 g |
2½ dl | |
Friske bær, fx hindbær, blåbær og/eller brombær
|
150 g |
Frysetørrede hindbær - blendet
|
|
Skovsyre
|