Ny

Daddelkage med skyr og bær

60+ min

Daddelkage med skyr og bær. Denne daddelkage er en skøn svampet kage uden tilsat sukker - men med masser af sødme fra dadler og knas fra mandler. Daddelkagen kan bages dagen i forvejen - så skal den blot toppes med skyr og friske bær ved servering!

Daddelkage med skyr og bær
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10964 kJ / 2621 kcal

Energifordeling:
Fiber: 40,2 g
Protein: 15,1 %
Kulhydrat: 43,1 %
Fedt: 41,8 %
Tip

Hvis du ikke har en foodprocesser, så hak dadlerne groft og mos dem med en gaffel - og brug mandelmel i stedet for mandler. Dejen kan nemt røres sammen med en grydeske.

Forbered i god tid

Bag gerne daddelkagen dagen før - daddelkagen bliver kun bedre af at sætte sig i køleskabet natten over. Server den gerne kold, direkte fra køleskabet.

Ingredienser