Dansk pølseret

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(49 vurderinger)

30 min

Svensk pølseret, det er et hit hos mange. Vi har ladet os inspirere og lavet, hvad vi kalder en dansk version. De klassiske råvarer pølser, kartofler og løg er der. Derudover har vi tilsat tomat, hvidløg og æble.

Ingredienser

Antal portioner
  • ½ liter grøntsagsbouillon
  • 1 kg melede kartofler i tern
  • 2 hakkede zittauerløg (ca. 200 g)
  • 1 stort finthakket fed hvidløg
  • 1½ tsk groft salt

Pynt

  • grofthakket kruspersille

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring bouillon, kartofler, løg, hvidløg og salt i kog i en stor tykbundet gryde. Kog ved svag varme og under låg i ca. 10 min.

Hæld bouillonen fra kartoflerne. Vend smør i og lad det smelte. Kom derefter tomat & cremefraichesauce, pølser, tomater og æbler i. Bring retten i kog og kog den ved jævn varme og under låg i ca. 5 min. - rør forsigtigt af og til. Smag pølseretten til og kom den i en stor, varm skål. Drys med persille og server straks.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9660 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,5 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 30 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: