Dessertpizza med friske figner og rosmarin
30 min
•

Sød/salt pizza toppet med friske figner, krydret med ost og rosmarin, og overhældt med flydende honning. Perfekt til tapas eller i stedet for det klassiske ostebord.
Ingredienser
1
Pizzadej (ca. 300 g)
|
|
---|---|
125 g
Kvark eller creme fraiche
|
|
100 g
Revet mozzarellaost
|
|
50 g
Grofthakkede valnøddekerner (ca. 1 dl)
|
|
2 spsk
Hakket frisk rosmarin
|
|
½ tsk
Flagesalt
|
2
Friske figner (ca. 100 g)
|
|
---|---|
2 spsk
Flydende honning
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
I stedet for kvark kan du bruge cremefraiche.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
924 kJ / 221 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,3 g |
Protein: | 9,8 g |
Fedt: | 8,1 g |
Kulhydrat: | 26,9 g |
