Djævleæg
20 min
•
&format=webp)
Fyldte krydrede æg til påskebordet. Server dem fx til påskefrokosten eller ved en anden lejlighed hvor de traditionelle hårdkogte æg skal peppes lidt op. Fyldet består af de kogte æggeblommer rørt op med flødeost, sennep, tabasco og salt. Server de dekorative djævleæg til brunch eller påskefrokost.
Ingredienser
6
Hårdkogte æg
|
|
---|---|
2 spsk
Flødeost
|
|
1 tsk
Sennep
|
|
½ tsk
Tabascosauce
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Pynt
2 spsk
Fintsnittet purløg
|
|
---|---|
Cayennepeber
|
Sådan gør du
Djævleæg
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
1968 kJ / 470 kcal
Næringsindhold pr. 100g
579 kJ / 138 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0 g |
Protein: | 33,7 % | 11,5 g |
Kulhydrat: | 2,9 % | 1 g |
Fedt: | 63,4 % | 9,9 g |
