Djævleæg

20 min
Djævleæg

Fyldte krydrede æg til påskebordet. Server dem fx til påskefrokosten eller ved en anden lejlighed hvor de traditionelle hårdkogte æg skal peppes lidt op. Fyldet består af de kogte æggeblommer rørt op med flødeost, sennep, tabasco og salt. Server de dekorative djævleæg til brunch eller påskefrokost.

Ingredienser

6 Hårdkogte æg
2 spsk Flødeost
1 tsk Sennep
½ tsk Tabascosauce
½ tsk Groft salt

Pynt

2 spsk Fintsnittet purløg
Cayennepeber

Sådan gør du

Djævleæg

  • Pil æggene og skær dem i halve. Tag æggeblommerne ud og stil de halve udhulede æg på et serveringsfad.
  • Mos æggeblommerne og vend dem sammen med de øvrige ingredienser og smag til.
  • Fyld de halve æg med cremen. Pynt med purløg og drys med cayennepeber.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1968 kJ / 470 kcal

Næringsindhold pr. 100g

579 kJ / 138 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 33,7 % 11,5 g
Kulhydrat: 2,9 % 1 g
Fedt: 63,4 % 9,9 g
https://www.arla.dk/opskrifter/djavleag/