Dressing til salat med kefir
45 min

Dressing til salat med kefir

En fedtfattig dressing til salat med et syrligt touch. Dressingen har en skøn grøn farve og smager super lækkert til en simpel grøn salat!
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Dressing til salat med kefir

En fedtfattig dressing til salat med et syrligt touch. Dressingen har en skøn grøn farve og smager super lækkert til en simpel grøn salat!

Ca. 3 dl

Antal portioner
  • 2½ dl Arla® kefir
  • 2 dl skyllet bredbladet persille
  • ½ dl skyllede friske estragonblade
  • 2½ tsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk sukker
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Kom kefir, persille, estragon og de øvrige ingredienser i et blenderglas og blend ved højeste hastighed i ca. 45 sek. Stil dressingen tildækket i køleskabet i ca. ½ time og smag til.

Tips

Erstat estragon med persille eller basilikum, hvis du ønsker en mildere og mindre parfumeret smag.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 560 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 26 %
Print