Dressing til salat med kefir - Opskrifter - Arla

Dressing til salat med kefir

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

En fedtfattig dressing til salat med et syrligt touch. Dressingen har en skøn grøn farve og smager super lækkert til en simpel grøn salat!

Ingredienser

Ca. 3 dl

Antal portioner

  • 2½ dl Arla® kefir Kefir
  • 2 dl skyllet bredbladet persille
  • ½ dl skyllede friske estragonblade
  • 2½ tsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk sukker
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom kefir, persille, estragon og de øvrige ingredienser i et blenderglas og blend ved højeste hastighed i ca. 45 sek. Stil dressingen tildækket i køleskabet i ca. ½ time og smag til.

Tips

Erstat estragon med persille eller basilikum, hvis du ønsker en mildere og mindre parfumeret smag.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 560 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: