Dressing til salat med kefir

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

En fedtfattig dressing til salat med et syrligt touch. Dressingen har en skøn grøn farve og smager super lækkert til en simpel grøn salat!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Ca. 3 dl

Antal portioner

  • 2½ dl Arla® kefir Kefir 1,5%
  • 2 dl skyllet bredbladet persille
  • ½ dl skyllede friske estragonblade
  • 2½ tsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk sukker
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom kefir, persille, estragon og de øvrige ingredienser i et blenderglas og blend ved højeste hastighed i ca. 45 sek. Stil dressingen tildækket i køleskabet i ca. ½ time og smag til.

Tips

Erstat estragon med persille eller basilikum, hvis du ønsker en mildere og mindre parfumeret smag.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 560 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 26 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag