Dressing til salat med kefir

Dressing til salat med kefir

45 min
En fedtfattig dressing til salat med et syrligt touch. Dressingen har en skøn grøn farve og smager super lækkert til en simpel grøn salat!

Sådan gør du

  • Kom kefir, persille, estragon og de øvrige ingredienser i et blenderglas og blend ved højeste hastighed i ca. 45 sek. Stil dressingen tildækket i køleskabet i ca. ½ time og smag til.
Velbekomme!
Tips

Erstat estragon med persille eller basilikum, hvis du ønsker en mildere og mindre parfumeret smag.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

676 kJ / 162 kcal

Næringsindhold pr. 100g

215 kJ / 52 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,4 g
Protein: 24,4 % 3,1 g
Kulhydrat: 40,2 % 5,1 g
Fedt: 35,4 % 2,1 g

Ingredienser

2½ dl
Skyllet bredbladet persille
2 dl
Skyllede frisk estragon
½ dl
Friskpresset citronsaft
2½ tsk
Sukker
1 tsk
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber