Dressing til salat med kefir

Dressing til salat med kefir

45 min
En fedtfattig dressing til salat med et syrligt touch. Dressingen har en skøn grøn farve og smager super lækkert til en simpel grøn salat!

Sådan gør du

  • Kom kefir, persille, estragon og de øvrige ingredienser i et blenderglas og blend ved højeste hastighed i ca. 45 sek. Stil dressingen tildækket i køleskabet i ca. ½ time og smag til.

Erstat estragon med persille eller basilikum, hvis du ønsker en mildere og mindre parfumeret smag.

Energiindhold for hele retten:

769 kJ / 184 kcal

Næringsindhold pr. 100g

245 kJ / 59 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,4 g
Protein: 21,4 % 3,1 g
Kulhydrat: 41,5 % 6 g
Fedt: 37,1 % 2,5 g

Ingredienser

2½ dl Kefir
2 dl Bredbladet persille
½ dl Estragonblade
2½ tsk Friskpresset citronsaft
1 tsk Sukker
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber