Dukkah er en spicy, ristet krydderblanding som stammer fra mellemøsten. Dukkah indeholder typisk mandler/nødder, sesam og krydderier og kan bruges som drys på ris, pasta, i salater eller som smagsgiver i en dressing. Du kan tilberede en større portion dukkah og have den stående (den kan nemt holde sig en måneds tid), så kan du altid pifte en ret op med et drys af din egen hjemmelavede dukkah.
Dukkah kan fryses.
Dukkah kan opbevares i et glas med tætsluttende låg i flere måneder. Så det er en god ting at have stående, hvis man lige mangler et lille drys til at pifte en ret op med.
1960 kJ / 468 kcal
1766 kJ / 422 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 16,5 g |
Protein: | 16,6 % | 17,2 g |
Kulhydrat: | 15,6 % | 16,2 g |
Fedt: | 67,8 % | 32,3 g |