Enchiladas med bønner
30 min
•

Sprøde enchiladas med bønner og linser. Fyldet er enkelt og hurtigt at tilberede og er dejligt krydret med spidskommen og hvidløg. For et ekstra kick af chili har vi tilsat revet Tex Mex ost, som både er inde i enchiladaen og ovenpå som gratinering. Server dine enchiladas med en frisk tomatsalsa og en kølig skefuld skyr.
Ingredienser
Fyld til enchiladas
1 tsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
3
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
45 g
Tørrede belugalinser (ca. ½ dl)
|
|
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
2 dl
Kogende grøntsagsbouillon
|
|
½ tsk
Stødt spidskommen
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Stødt chili
|
|
1 dåse
Kidneybønner (ca. 420 g)
|
8
Mellem fuldkornstortillaer
|
|
---|---|
175 g
Revet tex mex ost
|
Tomatsalsa
250 g
Cherrytomater i tern
|
|
---|---|
1
Agurk i tern (ca. 250 g)
|
|
½
Rødløg i tynde ringe (ca. 25 g)
|
|
1
Stor finthakket grøn chilipeber
|
|
1
Lille finthakket fed hvidløg
|
|
1 spsk
Hakket frisk koriander
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
1 dl
Fraiche
|
---|
Sådan gør du
Fyld til enchiladas
Enchiladas
Tomatsalsa
Enchiladas er en god opskrift til at få brugt rester. Tilsæt evt revne grøntsager til saucen og brug de osterester, du har i køleskabet.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10018 kJ / 2394 kcal
Næringsindhold pr. 100g
436 kJ / 104 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 22,4 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 50 % | 12,8 g |
Fedt: | 27,6 % | 3,3 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
