Enchiladas med bønner

30 min Hovedret

Sprøde enchiladas med bønner og linser. Fyldet er enkelt og hurtigt at tilberede og er dejligt krydret med spidskommen og hvidløg. For et ekstra kick af chili har vi tilsat revet Tex Mex ost, som både er inde i enchiladaen og ovenpå som gratinering. Server dine enchiladas med en frisk tomatsalsa og en kølig skefuld skyr.

Enchiladas med bønner
Mere inspiration

Enchiladas kan også laves med hjemmebagte tortillas....

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10400 kJ / 2486 kcal

Næringsindhold pr. 100g

425 kJ / 102 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,6 g
Protein: 25,5 % 6,4 g
Kulhydrat: 48,9 % 12,2 g
Fedt: 25,6 % 2,9 g
Klimatip

Enchiladas er en god opskrift til at få brugt rester. Tilsæt evt revne grøntsager til saucen og brug de osterester, du har i køleskabet.

Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser