Mere inspiration med mexicanske undertoner...
Enchiladas er en god opskrift til at få brugt rester. Tilsæt evt revne grøntsager til saucen og brug de osterester, du har i køleskabet.
10011 kJ / 2393 kcal
409 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 25,2 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 48,6 % | 11,7 g |
Fedt: | 26,2 % | 2,9 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Kogende grøntsagsbouillon
|
2 dl |
---|---|
Tørrede belugalinser (ca. ½ dl)
|
45 g |
Olivenolie
|
1 tsk |
Finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
|
1 |
Små finthakkede fed hvidløg
|
3 |
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
1 dåse |
Stødt spidskommen
|
½ tsk |
Groft salt
|
1½ tsk |
Kidneybønner (ca. 420 g)
|
1 dåse |
Fuldkornstortillaer, ca. 20 cm i diameter
|
8 |
---|---|
Arla Karolines Køkken® revet Tex mex chili 25%
|
175 g |
Cherrytomater i tern
|
250 g |
---|---|
Agurk i tern (ca. 250 g)
|
1 |
Rødløg i tynde ringe (ca. 25 g)
|
½ |
Stor finthakket grøn chilipeber
|
1 |
Lille finthakket fed hvidløg
|
1 |
Hakket frisk koriander
|
1 spsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
250 g |