Sprøde enchiladas med bønner og linser. Fyldet er enkelt og hurtigt at tilberede og er dejligt krydret med spidskommen og hvidløg. For et ekstra kick af chili har vi tilsat revet Tex Mex ost, som både er inde i enchiladaen og ovenpå som gratinering. Server dine enchiladas med en frisk tomatsalsa og en kølig skefuld skyr.
Mere inspiration med mexicanske undertoner...
Enchiladas er en god opskrift til at få brugt rester. Tilsæt evt revne grøntsager til saucen og brug de osterester, du har i køleskabet.
10426 kJ / 2492 kcal
426 kJ / 102 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 25,4 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 49 % | 12,3 g |
Fedt: | 25,6 % | 2,9 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.