Enchiladas med hytteost og ristede majs
30 min

Enchiladas med hytteost og ristede majs

Mexicansk inspireret sprøde madpandekager med krydret fyld, der smager virkelig godt!
Bedømmelse (122 vurderinger)

Min bedømmelse:

Enchiladas med hytteost og ristede majs

Mexicansk inspireret sprøde madpandekager med krydret fyld, der smager virkelig godt!

Antal portioner
  • 10 g smør
  • 400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 225 g grofthakkede champignoner
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 3 spsk sød chilisauce
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 g smør
  • 250 g majskerner
  • ½ spsk finthakket rød chilipeber

Pynt

  • friske korianderblade

Hertil

  • 1 liter blandet grøn salat (ca. 100 g)
  • 1 dl sød chilisauce

Fremgangsmåde:

Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg kødet ved kraftig varme og under omrøring i ca. 5 min. Tilsæt champignoner og hvidløg og steg blandingen ved jævn varme i ca. 3 min. - rør af og til. Tilsæt chilisauce, salt og peber. Smag til.

Fordel først kødet på tortillaerne og dernæst hytteosten. Rul tortillaerne sammen og læg dem i et ovnfast fad. Hak tomaterne og drys dem oven på rullerne sammen med osten. Bag tortillaerne midt i ovnen - til de er gyldne.

Lad imens smørret blive gyldent i en pande. Steg majskorn og chili ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min. Fordel de ristede majs på tortillaerne og pynt med korianderblade. Server tortillaerne med en grøn salat og chilisauce.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 12040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,8 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 27 %
Print