Hakket oksekød på spyd med auberginetoast og tomatsalsa
30 min
&format=webp)
En skøn og nem opskrift på grillspyd til en aften omkring grillen. Grillspyd med hakket oksekød, tomatsalsa og bagte aubergine toast er en skøn sommerret, hvor grillsmagen kommer til sin ret. Den friske tomatsalsa med forårsløg og basilikum er frisk og et lækkert modspil til det grillede oksekød.

Ingredienser
4 personer
Grillspyd
16 Træspyd | |
---|---|
700 g Hakket oksekød | |
1 tsk Groft salt | |
1 Finthakket fed hvidløg | |
1 dl Hakkede basilikumblade | |
1 tsk Stødt spidskommen | |
Friskkværnet peber |
Auberginetoast
8 skiver Auberginer - ca. ½ cm tykke (ca. 100 g) | |
---|---|
1 tsk Groft salt | |
1 spsk Olivenolie | |
8 skiver Flutes (ca. 150g) | |
200 g Salatost - delt i 8 skiver |
Tomatsalsa
6 Tomater (ca. 600 g) | |
---|---|
1 Finthakket fed hvidløg | |
2 spsk Finthakket forårsløg (ca. 10 g) | |
2 spsk Hakkede frisk basilikum | |
2 spsk Olivenolie | |
1 tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber |
Pynt
Frisk basilikum | |
---|---|
Friskkværnet peber |
Sådan gør du
Grillspyd
Auberginetoast
Tomatsalsa
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11119 kJ / 2658 kcal
Næringsindhold pr. 100g
603 kJ / 144 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 29 % | 10,3 g |
Kulhydrat: | 17 % | 6 g |
Fedt: | 54 % | 8,8 g |