Fastelavnsboller med hindbærskum
&format=webp)
Vandbakkelser fyldt med hindbærskum - en lækker og nem opskrift på fastelavnsboller, hvor hindbærskummet giver en frisk smag og smuk farve. Du kan være i god tid med vandbakkelsesdejen, da den kan fryses rå og bages på dagen. Og du skal kun forberede hindbærskum og glasur, inden du kan servere hjemmelavede fastelavnsboller.

Ingredienser
12 stk
Hindbærskum
3 blade Husblas | |
---|---|
200 g Frosne hindbær | |
2 spsk Vand | |
2 spsk Sukker | |
½ tsk Vaniljesukker |
½ liter Piskefløde |
---|
Vandbakkelser
2 dl Vand | |
---|---|
100 g Smør | |
100 g Hvedemel (ca. 1¾ dl) | |
180 g Sammenpiskede æg |
Glasur
50 g Flormelis (ca. 1 dl) | |
---|---|
2 tsk Vand |
Pynt
Frysetørrede hindbær |
---|
Sådan gør du
Hindbærskum
Vandbakkelser
Glasur
Fastelavnsboller med hindbærskum
Bedømmelse
Vil du opgradere fastelavnsbollen kan du tilføje kagecreme og/eller lidt hindbærmarmelade sammen med hindbærskummet.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
14228 kJ / 3401 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1016 kJ / 243 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 5,7 % | 3,4 g |
Kulhydrat: | 21 % | 12,5 g |
Fedt: | 73,3 % | 20,1 g |
Relateret video
Sådan bruger du husblas
Sådan håndterer du husblas, når du skal lave fromage, cheesecake eller andet, hvor der er brugt fløde.