Ferskenshake

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(26 vurderinger)

15 min

Sød og dejlig milkshake med fersken. Og smuk at se på...

Ingredienser

Antal portioner

  • 425 g ferskner fra dåse
  • ½ liter kærnemælk
  • 5 spsk sukker
  • 1 tsk friskpresset friskpresset citronsaft
  • 10 isterninger

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld fersknerne til afdrypning i en sigte. Kom dem i et blenderglas og blend ved hurtigste hastighed i ca. 10 sek. Tilsæt kærnemælk, sukker og citronsaft. Blend igen ved hurtigste hastighed i ca. 10 sek. Smag fersken shaken til.

Pak isterningerne godt ind i et viskestykke. Læg "pakken" med is på endnu et viskestykke. Knus isen ved at slå fx med en kagerulle. Fordel først den knuste is og derefter fersken shaken i 4 høje, kolde glas. Server straks, evt. med tykke sugerør.

Tips

For at kunne servere en rigtig kold shake kan man opbevare dåsen med frugt i køleskabet. Fersken shaken (uden is) kan stå tildækket i køleskabet i ca. 3 timer. Rør den op ved serveringen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3420 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,1 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 87 %
  • Fedt: 4 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: