Ferskenshake

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(26 vurderinger)

15 min

Sød og dejlig milkshake med fersken. Og smuk at se på...

Ingredienser

Antal portioner

  • 425 g ferskner fra dåse
  • ½ liter kærnemælk
  • 5 spsk sukker
  • 1 tsk friskpresset friskpresset citronsaft
  • 10 isterninger

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld fersknerne til afdrypning i en sigte. Kom dem i et blenderglas og blend ved hurtigste hastighed i ca. 10 sek. Tilsæt kærnemælk, sukker og citronsaft. Blend igen ved hurtigste hastighed i ca. 10 sek. Smag fersken shaken til.

Pak isterningerne godt ind i et viskestykke. Læg "pakken" med is på endnu et viskestykke. Knus isen ved at slå fx med en kagerulle. Fordel først den knuste is og derefter fersken shaken i 4 høje, kolde glas. Server straks, evt. med tykke sugerør.

Tips

For at kunne servere en rigtig kold shake kan man opbevare dåsen med frugt i køleskabet. Fersken shaken (uden is) kan stå tildækket i køleskabet i ca. 3 timer. Rør den op ved serveringen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3420 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,1 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 87 %
  • Fedt: 4 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: