Ferskenshake
15 min

Ferskenshake

Sød og dejlig milkshake med fersken. Og smuk at se på...
Bedømmelse (21 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ferskenshake

Sød og dejlig milkshake med fersken. Og smuk at se på...

Antal portioner
  • 425 g ferskner fra dåse
  • ½ liter kærnemælk
  • 5 spsk sukker
  • 1 tsk friskpresset friskpresset citronsaft
  • 10 isterninger

Fremgangsmåde:

Hæld fersknerne til afdrypning i en sigte. Kom dem i et blenderglas og blend ved hurtigste hastighed i ca. 10 sek. Tilsæt kærnemælk, sukker og citronsaft. Blend igen ved hurtigste hastighed i ca. 10 sek. Smag fersken shaken til.

Pak isterningerne godt ind i et viskestykke. Læg "pakken" med is på endnu et viskestykke. Knus isen ved at slå fx med en kagerulle. Fordel først den knuste is og derefter fersken shaken i 4 høje, kolde glas. Server straks, evt. med tykke sugerør.

Tips

For at kunne servere en rigtig kold shake kan man opbevare dåsen med frugt i køleskabet. Fersken shaken (uden is) kan stå tildækket i køleskabet i ca. 3 timer. Rør den op ved serveringen.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 3420 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,1 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 87 %
  • Fedt: 4 %
Print