Fettuccine med squash, citron og fløde
30 min
•
&format=webp)
Fettuccine med squash, citron og fløde er en lækker opskrift på en pastaret med en frisk, syrlig og let smag. Glæd dig til at nyde denne lækre ret med pasta, squash, hvidløg og citron.
Ingredienser
25 g
Smør
|
|
---|---|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
2 tsk
Hakket frisk timian
|
|
2
Grønne squash i 1 cm halve skiver (ca. 600 g)
|
|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
½ dl
Friskpresset citronsaft
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
25 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
500 g
Frisk pasta, fx fettuccine
|
---|
Pynt
25 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
---|---|
2 spsk
Bredbladet persille
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Squash kan erstattes med artiskokhjerter. Pastaretten smager også dejligt med rejer.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
397 kJ / 95 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,1 g |
Protein: | 3,7 g |
Fedt: | 4,4 g |
Kulhydrat: | 10,1 g |
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
