Her er opskriften på den klassiske ostetærte.
Vær opmærksom på at lade " filodejsviften" få luft mellem vifterne. Pakkes den for tæt vil tærten blive kompakt og tung. Til denne tærte har vi valgt en smagskombination af solbær og rosmarin, men du kan vælge den marmelade du bedst kan lide - en god syrlig marmelade giver et dejligt modspil til den fede ost og crispy filodej.
11274 kJ / 2695 kcal
1284 kJ / 307 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 9,9 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 32 % | 24,1 g |
Fedt: | 58,1 % | 20,2 g |
Filodej
|
ca. 5 ark |
---|---|
Smeltet smør til pensling
|
ca. 75 g |
Æg
|
3 |
½ dl | |
Mælk
|
½ dl |
200 g | |
Solbærmarmelade
|
1½ dl |
Frisk rosmarin
|
½ dl |
Flagesalt
|