Fish and Peas
1 time
•
Sprødstegt fisk, citron, ærter og gyldne grøntsager fra ovnen. Lidt tatarsauce at dyppe i - det kunne blive en ny klassiker.
Ingredienser
Ovnbagte grøntsager
|
1 kg
Blandede grøntsager, fx små kartofler og gulerødder
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Olie
|
|
|
1 tsk
Salt
|
Grov ærtepuré
|
700 g
Friske eller optøede ærter
|
|
|---|---|
|
1 dl
Grofthakkede mynteblade
|
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Tatarsauce
|
75 g
Syltede agurker
|
|
|---|---|
|
3 spsk
Kapers uden lage
|
|
|
½
Rødløg
|
|
|
2½ dl
Creme fraiche 18%
|
|
|
1 dl
Karse
|
|
|
1 spsk
Dijonsennep
|
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Stegt fisk
|
1½ dl
Hvedemel
|
|
|---|---|
|
1½ dl
Pankorasp
|
|
|
2
Æg
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
400 g
Fiskefileter
|
|
|
25 g
Smør - til stegning
|
|
1
Citron i både
|
|---|
Sådan gør du
Ovnbagte grøntsager
Ærtepuré
Tatarsauce
Stegt fisk
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
361 kJ / 86 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 3,3 g |
| Protein: | 6,4 g |
| Fedt: | 3,6 g |
| Kulhydrat: | 7 g |