Fisk med syrlig sennepssauce
•
Arbejdstid: 45 min
•
Den syrlige sennepssauce binder fisk, grøntsager og pasta sammen til en skøn ret med masser af smag og farver.
Ingredienser
|
4
Rødløg i halve, tynde skiver (ca. 250 g)
|
|
|---|---|
|
5
Gulerødder i tynde skiver (ca. 250 g)
|
|
|
250 g
Små blommetomater i halve
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
500 g
Renset mørksejfileter eller anden fisk, fx torsk, kuller eller lange
|
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
300 g
Tørret fuldkornsspaghetti
|
|---|
Syrlig sennepssauce
|
2 dl
Fiskebouillon
|
|
|---|---|
|
1½ dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
|
3 spsk
Dijonsennep
|
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
1 spsk
Lys saucejævner
|
|
|
2 spsk
Hakkede estragonblade
|
|
|
1 dl
Hakket persille
|
Sådan gør du
Syrlig sennepssauce
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
464 kJ / 111 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,2 g |
| Protein: | 7,4 g |
| Fedt: | 3,4 g |
| Kulhydrat: | 12,5 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.