Fiskefrikadeller af tun

Nøglehulsmærket opskrift

Fiskefrikadeller af tun

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(56 vurderinger)

45 min

Nøglehulsmærket opskrift

Uhm.......... Tunfrikadeller med dåsetun. Prøv det - du bliver helt sikkert overrasket!

Ingredienser

Antal portioner

24 stk.

  • 2 dåser tun i vand (ca. 185 g)
  • 2 æg
  • 2 groftrevne zittauerløg
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 2 dl hakket frisk kruspersille
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 1 dl rasp
  • 10 g smør
  • 1 spsk rapsolie

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld vandet fra tunen. Kom den i en skål og rør æg, løg, hvidløg, persille, salt og peber i. Tilsæt kvark og rasp. Rør farsen godt sammen og stil den tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Lad halvdelen af fedtstoffet blive gyldent i en pande. Steg 12 frikadeller ved jævn varme i ca. 12 min. - vend dem af og til. Steg resten af frikadellerne på samme måde.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,8 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: