Fiskefrikadeller af tun

Nøglehulsmærket opskrift

Fiskefrikadeller af tun

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(42 vurderinger)

45 min

Nøglehulsmærket opskrift

Uhm.......... Tunfrikadeller med dåsetun. Prøv det - du bliver helt sikkert overrasket!

Ingredienser

Antal portioner

24 stk.

  • 2 dåser tun i vand (ca. 185 g)
  • 2 æg
  • 2 groftrevne zittauerløg
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 2 dl hakket frisk kruspersille
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 1 dl rasp
  • 10 g smør
  • 1 spsk rapsolie

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld vandet fra tunen. Kom den i en skål og rør æg, løg, hvidløg, persille, salt og peber i. Tilsæt kvark og rasp. Rør farsen godt sammen og stil den tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Lad halvdelen af fedtstoffet blive gyldent i en pande. Steg 12 frikadeller ved jævn varme i ca. 12 min. - vend dem af og til. Steg resten af frikadellerne på samme måde.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,8 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 25 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: