Fiskefrikadeller af tun
45 min
•
Tunfrikadeller rørt af tun på dåse. En anderledes og hurtig måde at få hjemmelavede fiskefrikadeller på. Server fx tunfrikadellerne på brød med remoulade eller med kogte kartofler og persillesauce. Fiskefrikadeller af tun er også et hit i madpakken, gerne sammen med friske gulerødder og andet gnavegrønt.
Ingredienser
Fiskefrikadeller af tun
2 dåser
Tun i vand (ca. 185 g)
|
|
---|---|
2
Æg
|
|
2
Groftrevne løg
|
|
2
Finthakkede fed hvidløg
|
|
2 dl
Hakket persille
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
200 g
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
1 dl
Rasp
|
|
10 g
Smør
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
Sådan gør du
Fiskefrikadeller af tun
Tunfiskefrikadellerne er gode som pålæg eller i madpakken.
Du kan skifte rasp ud med pankorasp, på den måde giver du dine fiskefrikadeller en mere knasende skorpe.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3923 kJ / 938 kcal
Næringsindhold pr. 100g
500 kJ / 120 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 39 % | 11,5 g |
Kulhydrat: | 23,8 % | 7 g |
Fedt: | 37,2 % | 5 g |
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.