Tunfrikadeller rørt af tun på dåse. En anderledes og hurtig måde at få hjemmelavede fiskefrikadeller på. Server fx tunfrikadellerne på brød med remoulade eller med kogte kartofler og persillesauce. Fiskefrikadeller af tun er også et hit i madpakken, gerne sammen med friske gulerødder og andet gnavegrønt.
Tunfiskefrikadellerne er gode som pålæg eller i madpakken.
Du kan skifte rasp ud med pankorasp, på den måde giver du dine fiskefrikadeller en mere knasende skorpe.
3948 kJ / 944 kcal
519 kJ / 124 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 40,2 % | 12,3 g |
Kulhydrat: | 25,5 % | 7,8 g |
Fedt: | 34,3 % | 4,8 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.