Fiskefrikadeller af tun

Nøglehulsmærket opskrift

Fiskefrikadeller af tun

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(74 vurderinger)

45 min

Nøglehulsmærket opskrift

Uhm.......... Tunfrikadeller med dåsetun. Prøv det - du bliver helt sikkert overrasket!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

24 stk.

  • 2 dåser tun i vand (ca. 185 g)
  • 2 æg
  • 2 groftrevne zittauerløg
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 2 dl hakket frisk kruspersille
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 1 dl rasp
  • 10 g smør
  • 1 spsk rapsolie

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld vandet fra tunen. Kom den i en skål og rør æg, løg, hvidløg, persille, salt og peber i. Tilsæt kvark og rasp. Rør farsen godt sammen og stil den tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Lad halvdelen af fedtstoffet blive gyldent i en pande. Steg 12 frikadeller ved jævn varme i ca. 12 min. - vend dem af og til. Steg resten af frikadellerne på samme måde.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,8 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag