Fiskefrikadeller af tun

Nøglehulsmærket opskrift

Fiskefrikadeller af tun

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(64 vurderinger)

45 min

Nøglehulsmærket opskrift

Uhm.......... Tunfrikadeller med dåsetun. Prøv det - du bliver helt sikkert overrasket!

Ingredienser

Antal portioner

24 stk.

  • 2 dåser tun i vand (ca. 185 g)
  • 2 æg
  • 2 groftrevne zittauerløg
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 2 dl hakket frisk kruspersille
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 1 dl rasp
  • 10 g smør
  • 1 spsk rapsolie

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld vandet fra tunen. Kom den i en skål og rør æg, løg, hvidløg, persille, salt og peber i. Tilsæt kvark og rasp. Rør farsen godt sammen og stil den tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Lad halvdelen af fedtstoffet blive gyldent i en pande. Steg 12 frikadeller ved jævn varme i ca. 12 min. - vend dem af og til. Steg resten af frikadellerne på samme måde.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,8 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: