Savner du inspiration til en lækker hovedret? Så prøv flanksteak og saltkartofler! Kødet er marineret i øl og serveres på en bund af friske grøntsager! Glæd dig!
Har du lyst til at ekperimentere med en rub på kødet?
Skær altid flanksteaken på tværs af kødfibrene - og gerne i tynde skiver. Vinkl kniven så skiverne bliver skåret skråt fra oven og ned - så skiverne bliver brede og tynde.
10387 kJ / 2483 kcal
283 kJ / 68 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 31,8 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 38 % | 6,3 g |
Fedt: | 30,2 % | 2,3 g |
Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.