Fragilité
1 time 30 min
•
Lækker og klassisk fragilité med hasselnøddebunde og espresso smørcreme. Server denne fragilité til en god kop kaffe.
Ingredienser
Marengsbunde
|
200 g
Ristede og afskallede hasselnøddekerner
|
|
|---|---|
|
300 g
Sukker
|
|
|
8
Æggehvider
|
|
|
½ tsk
Fint salt
|
|
3 spsk
Hasselnøddeflager
|
|---|
Smørcreme
|
200 g
Blødt smør
|
|
|---|---|
|
200 g
Flormelis
|
|
|
3 spsk
Meget stærk espressokaffe
|
Sådan gør du
Marengsbunde
Marengsbunde fortsat
Smørcreme
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Kagen smager også godt fra køl.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1682 kJ / 402 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,5 g |
| Protein: | 4,8 g |
| Fedt: | 22,5 g |
| Kulhydrat: | 45,2 g |