Friske bær med vaniljesauce

30 min
Friske bær med vaniljesauce

Friske bær og iskold vaniljesauce. En både smuk og dejlig dessert!

Ingredienser

1200 g Friske bær, fx brombær, blåbær, jordbær og/eller hindbær
8 Små klaser ribs
3 spsk Sukker
½ liter Kold vaniljesauce

Pynt

Citronmelisseblade

Sådan gør du

Friske bær med vaniljesauce

  • Skyl bærrene og lad dem dryppe godt af i en sigte. Fordel bærrene i 8 portionsskåle.
  • Skyl ribsene og ryst dem lidt.
  • Vend dem i sukker og læg dem ovenpå bærrene.
  • Hæld lidt af vaniljesaucen ved bærrene og server resten i en lille kande ved siden af. Pynt med citronmelisse og server.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6097 kJ / 1457 kcal

Næringsindhold pr. 100g

351 kJ / 84 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,4 g
Protein: 8,1 % 1,7 g
Kulhydrat: 60,1 % 12,4 g
Fedt: 31,8 % 3 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/friske-bar-med-vaniljesauce/