Friske forårsruller med peanutbutter sauce
45 min
•
&format=webp)
Friske forårsruller med peanutbutter sauce. Det er let og indbydende aftensmad med masser af sprøde grøntsager og kylling krydret med teriyaki sauce. Peanutbutter sauce er super lækker at dyppe grøntsager i eller som her - friske forårsruller. Peanutbutter saucen kan sagtens laves let, når du bruger skyr. De friske forårsruller kan I hygge jer med at lave sammen, inde ved bordet - hvis ikke du vil bruge tid på at stå i køkkenet og lave dem alle.
Ingredienser
Teriyakikylling
250 g
Kyllingeinderfileter
|
|
---|---|
2 tsk
Rapsolie
|
|
2 spsk
Teriyakisauce
|
Peanutbutter sauce
1½ dl
Skyr naturel, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
---|---|
3 spsk
Grov peanutbutter
|
|
1 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1½ spsk
Sojasauce
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
Friske forårsruller
16 plader
Rispapir
|
|
---|---|
1
Friske krydderurt, fx korianderblade
|
|
200 g
Lilla spidskål i strimler
|
|
3
Gulerødder i strimler (ca. 225 g)
|
|
1
Mangofrugt i strimler (ca. 250 g)
|
|
½
Agurk i strimler (ca. 150 g)
|
Sådan gør du
Teriyakikylling
Peanutbutter sauce
Friske forårsruller
Hvis du smører fadet, du lægger forårsrullerne på, med lidt olie, hænger de ikke fast i fadet.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6713 kJ / 1604 kcal
Næringsindhold pr. 100g
439 kJ / 105 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 25,4 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 51,9 % | 13,4 g |
Fedt: | 22,7 % | 2,7 g |
Relateret video
Friske forårsruller med peanutbutter sauce
Se hvordan du laver friske forårsruller med peanutbutter sauce. Det er let og indbydende aftensmad med masser af sprøde grøntsager og kylling krydret med teriyaki sauce.
