Friske forårsruller med peanutbutter sauce
Friske forårsruller med peanutbutter sauce. Det er let og indbydende aftensmad med masser af sprøde grøntsager og kylling krydret med teriyaki sauce. Peanutbutter sauce er super lækker at dyppe grøntsager i eller som her - friske forårsruller. Peanutbutter saucen kan sagtens laves let, når du bruger skyr. De friske forårsruller kan I hygge jer med at lave sammen, inde ved bordet - hvis ikke du vil bruge tid på at stå i køkkenet og lave dem alle.
Ingredienser
Teriyakikylling
|
250 g
Kyllingeinderfileter
|
|
|---|---|
|
2 tsk
Rapsolie
|
|
|
2 spsk
Teriyakisauce
|
Peanutbutter sauce
|
1½ dl
Skyr naturel, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
|---|---|
|
3 spsk
Grov peanutbutter
|
|
|
1 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
|
1½ spsk
Sojasauce
|
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
Friske forårsruller
|
16 plader
Rispapir
|
|
|---|---|
|
1
Friske krydderurt, fx korianderblade
|
|
|
200 g
Lilla spidskål i strimler
|
|
|
3
Gulerødder i strimler (ca. 225 g)
|
|
|
1
Mangofrugt i strimler (ca. 250 g)
|
|
|
½
Agurk i strimler (ca. 150 g)
|
Sådan gør du
Teriyakikylling
Peanutbutter sauce
Friske forårsruller
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Hvis du smører fadet, du lægger forårsrullerne på, med lidt olie, hænger de ikke fast i fadet.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
440 kJ / 105 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,1 g |
| Protein: | 6,6 g |
| Fedt: | 2,7 g |
| Kulhydrat: | 13,4 g |
Se hvordan du laver friske forårsruller med peanutbutter sauce. Det er let og indbydende aftensmad med masser af sprøde grøntsager og kylling krydret med teriyaki sauce.