Fyldte hvidkålspakker med råkost og kaperssauce
1 time 25 min
•
Arbejdstid: 45 min
•
Sæt tænderne i moderne mormormad! Fyldt hvidkål er nemlig en skøn klassisk ret, du her får i en opdateret version med masser af smag i farsen og en sprød råkostsalat og kaperssauce som tilbehør.
Ingredienser
|
8
Blade hvidkål (ca. 250 g)
|
|---|
Fyldte hvidkålspakker
|
400 g
Hakket grise- og kalvekød
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
1
Æg
|
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
|
1 dl
Mælk
|
|
|
75 g
Finthakkede soltørrede tomater
|
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
|
|
4
Små knuste fed hvidløg
|
|
|
1 dl
Finthakket bredbladet persille
|
|
|
2 spsk
Grofthakkede kapers
|
Råkost
|
200 g
Fintstrimlet hvidkål
|
|
|---|---|
|
4
Groftrevne gulerødder (ca. 200 g)
|
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
|
|
25 g
Finthakkede soltørrede tomater
|
|
|
1 dl
Finthakket bredbladet persille
|
|
|
1 spsk
Koldpresset rapsolie
|
Kaperssauce
|
½ liter
Mælkesauce
|
|
|---|---|
|
4 spsk
Kapers
|
Tilbehør
|
800 g
Kartofler - kogte
|
|---|
Pynt
|
Bredbladet persille
|
|---|
Sådan gør du
Fyldte hvidkålspakker
Råkost
Kaperssauce
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
329 kJ / 79 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,8 g |
| Protein: | 4,9 g |
| Fedt: | 2,6 g |
| Kulhydrat: | 8,8 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.