Fyldte majspandekager

Fyldte majspandekager

60+ min
Lav selv dine majspandekager og fyld dem med et godt krydret grøntsagsfyld og ost....mums!

Sådan gør du

Dej
  • Bland hvedemel og majsmel sammen. Pisk mælken i lidt efter lidt. Pisk æggene i og lad dejen hvile tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Pisk dejen op inden bagning. Bag 6 pandekager i gyldent smør i en pande (ca. 21 cm i diameter).
Krydret champignonfyld
  • Lad smørret blive gyldent i en pande. Svits løg og champignoner ved kraftig varme i ca. 8 min. eller til blandingen er næsten "tør". Tilsæt peberfrugter, koriander, tacosauce, tomatpuré, chili, paprika og salt. Lad blandingen koge ved kraftig varme og uden låg i ca. 3 min. Smag fyldet til og fordel det på de 6 pandekager. Drys med ca. 75 g af osten og rul pandekagerne sammen. Læg dem med sammenføjningerne nedad på en plade med bagepapir. Drys med resten af osten og gratiner pandekagerne midt i ovnen.
Gratinering
  • Ca. 8 min. ved 225° - traditionel ovn.
Mere inspiration

Prøv denne skønne polenta - herligt tilbehør til mange retter.

Polenta
60+ min
Polenta
(1)
Velbekomme!
Tip

Du kan bage pandekagerne dagen før og lægge dem med bagepapir imellem i en frysepose. Det krydrede champignonfyld kan også tilberedes dagen før. Gem pandekager og fyld i køleskabet.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7229 kJ / 1728 kcal

Næringsindhold pr. 100g

342 kJ / 82 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 20,9 % 4,2 g
Kulhydrat: 38,4 % 7,7 g
Fedt: 40,7 % 3,8 g

Ingredienser

Dej
Hvedemel
2 spsk
Majsmel (ca. 2 dl)
100 g
Mælk
2 dl
Æg
3
Smør
25 g
Krydret champignonfyld
Smør
25 g
Finthakkede skalotteløg (ca. 50 g)
4
Champignoner i kvarte
450 g
Røde peberfrugter i små tern (ca. 175 g)
2
Knuste korianderfrø
10
Mild tacosauce
2 dl
Koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
1 dåse
Sødt, mildt chilipulver
½ tsk
Mild paprika
½ tsk
Groft salt
½ tsk
100 g
Tilbehør
Blandet salat
500 g