Prøv denne skønne polenta - herligt tilbehør til mange retter.
Du kan bage pandekagerne dagen før og lægge dem med bagepapir imellem i en frysepose. Det krydrede champignonfyld kan også tilberedes dagen før. Gem pandekager og fyld i køleskabet.
7229 kJ / 1728 kcal
342 kJ / 82 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 20,9 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 38,4 % | 7,7 g |
Fedt: | 40,7 % | 3,8 g |
Hvedemel
|
2 spsk |
---|---|
Majsmel (ca. 2 dl)
|
100 g |
Mælk
|
2 dl |
Æg
|
3 |
Smør
|
25 g |
Smør
|
25 g |
---|---|
Finthakkede skalotteløg (ca. 50 g)
|
4 |
Champignoner i kvarte
|
450 g |
Røde peberfrugter i små tern (ca. 175 g)
|
2 |
Knuste korianderfrø
|
10 |
Mild tacosauce
|
2 dl |
Koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
|
1 dåse |
Sødt, mildt chilipulver
|
½ tsk |
Mild paprika
|
½ tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
100 g |
Blandet salat
|
500 g |
---|