Fyldte vegetariske peberfrugter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

45 min

Bagte vegetariske peberfrugter med fyld af grøntsager og karry-krydret bulgur. Den ristede paneer giver godt med protein og et sprødt crunch til retten.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 dl vand
  • 1 tsk groft salt
  • 150 g grov bulgur (ca. 2 dl)

Broccolisalat

  • 450 g renset broccoli (ca. 500 g)
  • 1 æble i både (ca. 125 g)
  • 1 spsk hvid balsamicoeddike
  • ¼ tsk groft salt
  • 50 g tørrede tranebær
  • 25 g smør
  • 1 spsk karry
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 2 finthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
  • 2 gulerødder i små tern (ca. 100 g)
  • 1 dl finthakket bredbladet persille
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3 æg
  • 4 store røde peberfrugter delt på langs og renset for kerner (ca. 700 g)

Ristet paneer

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand og salt i kog i en gryde. Tilsæt bulgur og kog den ved svag varme og under låg i ca. 15 min.

Broccolisalat

Skær ca. 100 g af broccolistokken i små tern - gem til fyldet. Skær resten af stokken i stave og del hovedet i mindre buketter. Kom stave og buketter i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem stå i ca. 3 min., hæld vandet fra og lad dem dryppe af. Vend æblebådene med eddike og salt og bland dem sammen med broccoli og tranebær.

Lad halvdelen af smørret smelte i en pande. Tilsæt karry, hvidløg og løg og svits det ved jævn varme i ca. 2 min. Tilsæt bulguren, broccolitern, gulerodstern, persille, salt og peber og svits i yderligere ca. 3 min. Tag panden af varmen og smag til. Pisk æggene sammen og vend dem i bulgurblandingen. Fordel den i peberfrugterne, læg dem på en plade med bagepapir og bag dem øverst i ovnen.

Ristet paneer

Riv paneer på den grove side af et rivejern. Rist den med salt i en tør pande ved jævn varme og under omrøring i ca. 10 min. - eller til den er gylden. Tilsæt resten af smørret og lad det smelte sammen med osten.

Anret ristet paneer og peberfrugter på et fad og server med broccolisalat.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225° - varmluft

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 50,8 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag