Fyldte vegetariske peberfrugter

Fyldte vegetariske peberfrugter

60+ min
Bagte vegetariske peberfrugter med fyld af grøntsager og karry-krydret bulgur. Den ristede halloumi giver godt med protein og et sprødt crunch til retten.

Sådan gør du

Bulgur
  • Bring vand og salt i kog i en gryde. Tilsæt bulgur og kog den ved svag varme og under låg i ca. 15 min.
Broccolisalat
  • Skær ca. 100 g af broccolistokken i små tern - gem til fyldet. Skær resten af stokken i stave og del hovedet i mindre buketter. Kom stave og buketter i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem stå i ca. 3 min., hæld vandet fra og lad dem dryppe af. Vend æblebådene med eddike og salt og bland dem sammen med broccoli og tranebær.
  • Lad ca. 5 g af smørret smelte i en pande. Tilsæt karry, hvidløg og løg og svits det ved jævn varme i ca. 2 min. Tilsæt bulguren, broccolitern, gulerodstern, persille, salt og peber og svits i yderligere ca. 3 min. Tag panden af varmen og smag til. Pisk æggene sammen og vend dem i bulgurblandingen. Fordel den i peberfrugterne, læg dem på en plade med bagepapir og bag dem øverst i ovnen.
Ristet halloumi
  • Riv halloumien på den grove side af et rivejern. Rist den i en tør pande ved jævn varme og under omrøring i ca. 10 min. - eller til den er gylden. Tilsæt resten af smørret og lad det smelte sammen med osten.
  • Anret ristet paneer og peberfrugter på et fad og server med broccolisalat.
Bagetid
  • Ca. 15 min. ved 225° - varmluft
Velbekomme!
Variation

Du kan bruge quinoa i stedet for bulgur.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7596 kJ / 1815 kcal

Næringsindhold pr. 100g

312 kJ / 75 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,7 g
Protein: 23 % 4,2 g
Kulhydrat: 42,1 % 7,7 g
Fedt: 34,9 % 2,9 g

Ingredienser

Prøv også en mere klassisk version
Bulgur
Vand
3 dl
Groft salt
1 tsk
Grov bulgur (ca. 2 dl)
150 g
Broccolisalat
Renset broccoli (ca. 500 g)
450 g
Æble i både (ca. 125 g)
1
Hvid balsamicoeddike
1 spsk
Groft salt
¼ tsk
Tørrede tranebær
75 g
Smør
15 g
Karry
1 spsk
Små finthakkede fed hvidløg
2
Finthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
2
Gulerødder i små tern (ca. 100 g)
2
Finthakket bredbladet persille
1 dl
Groft salt
1½ tsk
Friskkværnet peber
Æg
3
Store røde peberfrugter delt på langs og renset for kerner (ca. 700 g)
4
Ristet halloumi
Halloumi ost
150 g