Fyldte vegetariske peberfrugter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

60+ min

Bagte vegetariske peberfrugter med fyld af grøntsager og karry-krydret bulgur. Den ristede paneer giver godt med protein og et sprødt crunch til retten. Den hjemmelavede paneer kan laves evt. laves dagen i forvejen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Paneer

  • 1 liter letmælk eller sødmælk
  • 1½ spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt

Bulgur

  • 3 dl vand
  • 1 tsk groft salt
  • 150 g grov bulgur (ca. 2 dl)

Broccolisalat

  • 450 g renset broccoli (ca. 500 g)
  • 1 æble i både (ca. 125 g)
  • 1 spsk hvid balsamicoeddike
  • ¼ tsk groft salt
  • 50 g tørrede tranebær
  • 25 g smør
  • 1 spsk karry
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 2 finthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
  • 2 gulerødder i små tern (ca. 100 g)
  • 1 dl finthakket bredbladet persille
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3 æg
  • 4 store røde peberfrugter delt på langs og renset for kerner (ca. 700 g)

Ristet paneer

  • ¼ tsk groft salt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Paneer

Bring mælken i kog under omrøring i en tykbundet gryde. Skru ned til svag varme og tilsæt citronsaft og salt. Rør i mælken til den skiller. Læg en sigte med et rent, tyndt, fugtigt klæde, fx et viskestykke, over en skål. Hæld den skilte mælk i sigten og lad den dryppe og køle af i ca. 15 min. Saml klædet og vrid mere væde fra. Form ostekornene til en lille, flad firkant, stadig i klædet og læg den på en tallerken. Stil fx en gryde med koldt vand på ostepakken og lad paneeren køle af i køleskabet under pres - det tager ca. 1 time.

Bulgur

Bring vand og salt i kog i en gryde. Tilsæt bulgur og kog den ved svag varme og under låg i ca. 15 min.

Broccolisalat

Skær ca. 100 g af broccolistokken i små tern - gem til fyldet. Skær resten af stokken i stave og del hovedet i mindre buketter. Kom stave og buketter i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem stå i ca. 3 min., hæld vandet fra og lad dem dryppe af. Vend æblebådene med eddike og salt og bland dem sammen med broccoli og tranebær.

Lad halvdelen af smørret smelte i en pande. Tilsæt karry, hvidløg og løg og svits det ved jævn varme i ca. 2 min. Tilsæt bulguren, broccolitern, gulerodstern, persille, salt og peber og svits i yderligere ca. 3 min. Tag panden af varmen og smag til. Pisk æggene sammen og vend dem i bulgurblandingen. Fordel den i peberfrugterne, læg dem på en plade med bagepapir og bag dem øverst i ovnen.

Ristet paneer

Riv den afkølede paneer på den grove side af et rivejern. Rist den med salt i en tør pande ved jævn varme og under omrøring i ca. 10 min. - eller til den er gylden. Tilsæt resten af smørret og lad det smelte sammen med osten.

Anret ristet paneer og peberfrugter på et fad og server med broccolisalat.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225° - varmluft

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 50,8 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag