Garam masala kylling med blommechutney

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Den sur-søde blommechutney og garam masala giver denne ret et helt specielt og spændende smagsindtryk.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Blommechutney

  • 300 g blommer i tykke både
  • 2 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 1 spsk flydende honning
  • ½ spsk mørk balsamicoeddike
  • ¼ tsk groft salt
  • 400 g kyllingeinderfileter
  • 25 g smør
  • 2 tsk garam masala
  • 300 g frosne grønne bønner
  • 4 pastinakker i små tern
  • 1 tsk groft salt

Pynt

  • blomme i tynde både

Tilbehør

  • 240 g brune ris

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Blommechutney

Bring blommer, ingefær og de øvrige ingredienser i kog i en tykbundet gryde. Kog blandingen ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Smag blommechutneyen til og lad den evt. køle lidt af.

Rens imens kyllingekødet for eventuelle sener og hinder. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Tilsæt garam masala og lade det bruse af. Brun kødet i ca. 2 min. Kom bønner, pastinakker og salt i panden og steg i yderligere ca. 5 min. Smag til.

Server garam masala kyllingen sammen med den lune blommechutney og ris.

Tips

Du kan evt skrue lidt ned for garam masalaen, hvis I ikke vil have retten så krydret. Du kan bruge karry i stedet for garam masala.
Har du blommechutney tilovers, smager den dejligt på et stykke groft knækbrød med gul ost.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,6 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 17 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag