Granolamuffins
Ny

Granolamuffins

Mellemmåltid Morgenmad og brunch
Fryseegnet

Granola - eller ristet mysli - er uundværlig på morgenbordet. Her får du den i nye klæder. Granolaen omkranser denne bløde morgenmadsmuffin og giver den et knasende ydre. I midten giver skyr, revet æble og kardemomme en blød og svampet krumme, som gør den himmelsk at bide i. Opskriften giver lidt mere granola, end du skal bruge, så det kan du gemme til en smoothiebowl.

Mere inspiration

Lyst til at lave mere granola? Det er super nemt og dufter så dejligt!

Velbekomme!
Forbered i god tid

Du kan lave granola på forhånd og opbevare den i en lufttæt beholder.

Variation

Granola kan varieres på mange måder - prøv dig frem med de nødder og kerner, du har. Du kan også tilføje tørret frugt, når granolaen er kølet af.

Frysetip

Granolamuffins kan fryses. Tø dem op på køkkenbordet og spis dem, når de er optøede. De kan også lunes i ovnen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

14479 kJ / 3460 kcal

Næringsindhold pr. 100g

980 kJ / 234 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 3,9 g
Protein: 15,9 % 9,2 g
Kulhydrat: 57,4 % 33,1 g
Fedt: 26,7 % 7,1 g

Ingredienser