ca. 30 min ved 175° - traditionel ovn.
Du kan lave granola på forhånd og opbevare den i en lufttæt beholder.
Granola kan varieres på mange måder - prøv dig frem med de nødder og kerner, du har. Du kan også tilføje tørret frugt, når granolaen er kølet af.
Granolamuffins kan fryses. Tø dem op på køkkenbordet og spis dem, når de er optøede. De kan også lunes i ovnen.
14816 kJ / 3541 kcal
1002 kJ / 240 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,8 g |
Protein: | 14,4 % | 8,5 g |
Kulhydrat: | 55,4 % | 32,6 g |
Fedt: | 30,2 % | 8,2 g |
Lyst til at lave mere granola? Det er super nemt og dufter så dejligt!
4 dl
Grovvalsede havregryn
|
|
---|---|
2 dl
Grofthakkede mandler
|
|
2 dl
Hel boghvede
|
|
3 spsk
Honning
|
|
1½ spsk
Rapsolie
|
200 g
Hvedemel
|
|
---|---|
100 g
Speltmel
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
½ tsk
Fint salt
|
|
2
Æg
|
|
2 dl
Skyr naturel
|
|
2
Groftrevne æbler (ca. 250 g)
|
|
1
Æble i små tern (ca. 125 g)
|