Granola - eller ristet mysli - er uundværlig på morgenbordet. Her får du den i nye klæder. Granolaen omkranser denne bløde morgenmadsmuffin og giver den et knasende ydre. I midten giver skyr, revet æble og kardemomme en blød og svampet krumme, som gør den himmelsk at bide i. Opskriften giver lidt mere granola, end du skal bruge, så det kan du gemme til en smoothiebowl.
Lyst til at lave mere granola? Det er super nemt og dufter så dejligt!
Du kan lave granola på forhånd og opbevare den i en lufttæt beholder.
Granola kan varieres på mange måder - prøv dig frem med de nødder og kerner, du har. Du kan også tilføje tørret frugt, når granolaen er kølet af.
Granolamuffins kan fryses. Tø dem op på køkkenbordet og spis dem, når de er optøede. De kan også lunes i ovnen.
14479 kJ / 3460 kcal
980 kJ / 234 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,9 g |
Protein: | 15,9 % | 9,2 g |
Kulhydrat: | 57,4 % | 33,1 g |
Fedt: | 26,7 % | 7,1 g |