Græskarbrød
4 timer 50 min
•
Arbejdstid: 25 min
•
&format=webp)
Små luftige brød som kan hæve natten over. De får en fin gylden farve fra græskarret. Superlækre til fx suppe.
Ingredienser
125 g
Hokkaido græskar i mindre stykker
|
|
---|---|
2 dl
Vand
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
10 g
Gær
|
|
---|---|
1 dl
Vand
|
|
100 g
Blødt smør
|
|
1 dl
Yoghurt naturel
|
|
1 tsk
Tørret salvie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
450 g
Hvedemel (ca. 7¾ dl)
|
Sådan gør du
Græskarbrød
Lav en større portion græskarmos og smag den til med krydderier efter din smag. God som pålæg eller dip til din frokost.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9922 kJ / 2371 kcal
Næringsindhold pr. 100g
908 kJ / 217 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 7,6 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 57,7 % | 30,8 g |
Fedt: | 34,7 % | 8,5 g |
