Græskarsuppe med rejer og croutoner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Uhm! Sprøde croutoner og krydrede rejer i græskarsuppe, med fyld af æble og squash. Nemt og hurtigt!

Ingredienser

Antal portioner

Croutoner

  • 1 groft flute (ca. 300 g)
  • 1½ spsk olivenolie
  • 1 tsk flagesalt
  • 200 g kogte tigerrejer med halevifte
  • 1 dl strimlede friske basilikumblade
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)

Pynt

  • friske basilikumblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Croutoner

Riv eller skær brødet i mundrette stykker. Læg dem på en plade med bagepapir og vend med olie og salt. Bag croutonerne midt i ovnen - vend i dem et par gange under bagningen.

Vend rejerne med basilikum og citronskal.

Bring suppen i kog i en stor, tykbundet gryde - rør af og til. Vend æblebådene i citronsaft efterhånden som du skærer dem ud. Kom æbler med citronsaft, squash og salt i suppen, bring den atter i kog og smag til. Kom rejerne i suppen lige inden serveringen (gem 4 rejer til pynt). Server suppen med lidt sprøde croutoner på toppen og resten ved siden af.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,5 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 30 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: