Græskarsuppe med rejer og croutoner - Opskrifter - Arla

Græskarsuppe med rejer og croutoner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Uhm! Sprøde croutoner og krydrede rejer i græskarsuppe, med fyld af æble og squash. Nemt og hurtigt!

Ingredienser

Antal portioner

Croutoner

  • 1 groft flute (ca. 300 g)
  • 1½ spsk olivenolie
  • 1 tsk flagesalt
  • 200 g kogte tigerrejer med halevifte
  • 1 dl strimlede friske basilikumblade
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)

Pynt

  • frisk basilikumblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Croutoner

Riv eller skær brødet i mundrette stykker. Læg dem på en plade med bagepapir og vend med olie og salt. Bag croutonerne midt i ovnen - vend i dem et par gange under bagningen.

Vend rejerne med basilikum og citronskal.

Bring suppen i kog i en stor, tykbundet gryde - rør af og til. Vend æblebådene i citronsaft efterhånden som du skærer dem ud. Kom æbler med citronsaft, squash og salt i suppen, bring den atter i kog og smag til. Kom rejerne i suppen lige inden serveringen (gem 4 rejer til pynt). Server suppen med lidt sprøde croutoner på toppen og resten ved siden af.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,5 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: