Gravad laks med citronrasp og sennepscreme
15 min
•
Hurtig og velsmagende forret, som indeholder både det søde og det sure, det bløde og det sprøde - og så tager retten sig ovenikøbet smukt ud. Både den gravad laks og sennepsdressing nu i ny forklædning.
Ingredienser
1 dl
Pankorasp
|
|
---|---|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 dl
Finthakket frisk dild
|
|
1 dl
Finthakket frisk basilikum
|
|
25 g
Smør
|
300 g
Gravad laks i skiver
|
|
---|---|
1
Citron (usprøjtet) i halve skiver
|
Sennepscreme
½ dl
Dilddressing (rævesovs)
|
|
---|---|
1 dl
Creme fraiche
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Tilbehør
300 g
Landbrød
|
---|
Sådan gør du
Sennepscreme
Du kan portionsanrette den gravad laks evt. på et salatblad - det er ca. 2 skiver laks til hver. Du kan sagtens bruge den citron, du har revet skallen af som pynt. Når citronen er skåret i skiver gør det ikke den store forskel.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8853 kJ / 2116 kcal
Næringsindhold pr. 100g
909 kJ / 217 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 17,5 % | 9,4 g |
Kulhydrat: | 38,5 % | 20,6 g |
Fedt: | 44 % | 10,8 g |