Grillede havtaskekæber med sauteret spidskålssalat

Grillede havtaskekæber med sauteret spidskålssalat

60+ min Hovedret

En lidt uvant fiskespise, vendt i smagfuld krydderiblanding. En anderledes grilloplevelse, serveret med dejlige danske grøntsager i citronsauce.

Velbekomme!
Tips

En dry rub, som fisken er drysset med, kan varieres alt efter smag og behag, og hvad krydderiskabet har at byde på. I stedet for havtaskekæber kan du bruge torsk.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8684 kJ / 2075 kcal

Næringsindhold pr. 100g

370 kJ / 88 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 29,6 % 6,4 g
Kulhydrat: 47,2 % 10,3 g
Fedt: 23,2 % 2,3 g
Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Ingredienser