Grillede havtaskekæber med sauteret spidskålssalat

Grillede havtaskekæber med sauteret spidskålssalat

60+ min Hovedret
En lidt uvant fiskespise, vendt i smagfuld krydderiblanding. En anderledes grilloplevelse, serveret med dejlige danske grøntsager i citronsauce.
Velbekomme!
Tips

En dry rub, som fisken er drysset med, kan varieres alt efter smag og behag, og hvad krydderiskabet har at byde på. I stedet for havtaskekæber kan du bruge torsk.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8684 kJ / 2075 kcal

Næringsindhold pr. 100g

370 kJ / 88 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 29,6 % 6,4 g
Kulhydrat: 47,2 % 10,3 g
Fedt: 23,2 % 2,3 g
Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise