Grillede havtaskekæber med sauteret spidskålssalat

60+ min Hovedret

En lidt uvant fiskespise, vendt i smagfuld krydderiblanding. En anderledes grilloplevelse, serveret med dejlige danske grøntsager i citronsauce.

Grillede havtaskekæber med sauteret spidskålssalat
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8684 kJ / 2075 kcal

Energifordeling:
Fiber: 43,4 g
Protein: 29,6 %
Kulhydrat: 47,2 %
Fedt: 23,2 %
Tips

En dry rub, som fisken er drysset med, kan varieres alt efter smag og behag, og hvad krydderiskabet har at byde på. I stedet for havtaskekæber kan du bruge torsk.

Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Ingredienser