Grillet kylling med quinoasalat
45 min
•

Den fyldige salat med både quinoa og sorte bønner spiller godt sammen med den grillede kylling og den krydrede, kolde dip.
Ingredienser
Dip
2½ dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
50 g
Finthakket rød peberfrugt
|
|
1 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Mild paprika
|
|
¾ tsk
Stødt chili
|
|
½ tsk
Cayennepeber
|
|
½ tsk
Sukker
|
Quinoasalat
160 g
Rød quinoa (ca. 2 dl)
|
|
---|---|
4 dl
Vand
|
|
½ tsk
Groft salt
|
1 dåse
Sorte bønner (ca. 400 g)
|
|
---|---|
150 g
Radiser i tern
|
|
1
Grøn peberfrugt i små tern (ca. 125 g)
|
|
1 bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
|
100 g
Rensede babysalatblade
|
|
1 dl
Grofthakket frisk koriander
|
|
2 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Grillet kylling
300 g
Kyllingeinderfileter
|
|
---|---|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Tilbehør
150 g
Grillede pitabrød
|
---|
Sådan gør du
Dip
Quinoasalat
Grillet kylling
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
16080 kJ / 3843 kcal
Næringsindhold pr. 100g
705 kJ / 168 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,9 g |
Protein: | 23,2 % | 9,6 g |
Kulhydrat: | 56,5 % | 23,4 g |
Fedt: | 20,3 % | 3,9 g |
