8367 kJ / 2000 kcal
227 kJ / 54 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 30,1 % | 4 g |
Kulhydrat: | 43,2 % | 5,8 g |
Fedt: | 26,7 % | 1,6 g |
2½ dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
50 g
Finthakket rød peberfrugt
|
|
1 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Mild paprika
|
|
¾ tsk
Stødt chili
|
|
½ tsk
Cayennepeber
|
|
½ tsk
Sukker
|
1 liter
Vand
|
|
---|---|
1¾ dl
Groft salt (ca. 225 g)
|
|
1 kg
Skrubbede små kartofler med skræl
|
500 g
Rensede kyllingeinderfileter
|
|
---|---|
2
Røde peberfrugter i brede strimler (ca. 250 g)
|
|
2
Grønne peberfrugter i brede strimler (ca. 200 g)
|
|
2
Rødløg i tykke både (ca. 150 g)
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
---|