Grillet kylling med saltkartofler og limekrydrede grøntsager
30 min
•
De salte kartofler spiller rigtig godt sammen med den saftige grillede kylling og de sprøde grøntsager. Og så bliver det hele bundet sammen af en lækker cremet dip og et squeeze lime.
Ingredienser
Dip
2½ dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
50 g
Finthakket rød peberfrugt
|
|
1 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Mild paprika
|
|
¾ tsk
Stødt chili
|
|
½ tsk
Cayennepeber
|
|
½ tsk
Sukker
|
Saltkartofler
1 liter
Vand
|
|
---|---|
1¾ dl
Groft salt (ca. 225 g)
|
|
1 kg
Skrubbede små kartofler med skræl
|
500 g
Rensede kyllingeinderfileter
|
|
---|---|
2
Røde peberfrugter i brede strimler (ca. 250 g)
|
|
2
Grønne peberfrugter i brede strimler (ca. 200 g)
|
|
2
Rødløg i tykke både (ca. 150 g)
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
---|
Sådan gør du
Dip
Saltkartofler
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8367 kJ / 2000 kcal
Næringsindhold pr. 100g
227 kJ / 54 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 30,1 % | 4 g |
Kulhydrat: | 43,2 % | 5,8 g |
Fedt: | 26,7 % | 1,6 g |