8367 kJ / 2000 kcal
227 kJ / 54 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 30,1 % | 4 g |
Kulhydrat: | 43,2 % | 5,8 g |
Fedt: | 26,7 % | 1,6 g |
Creme fraiche
|
2½ dl |
---|---|
Finthakket rød peberfrugt
|
50 g |
Koncentreret tomatpuré
|
1 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Mild paprika
|
1 tsk |
Stødt chili
|
¾ tsk |
Cayennepeber
|
½ tsk |
Sukker
|
½ tsk |
Vand
|
1 liter |
---|---|
Groft salt (ca. 225 g)
|
1¾ dl |
Skrubbede små kartofler med skræl
|
1 kg |
Rensede kyllingeinderfileter
|
500 g |
---|---|
Røde peberfrugter i brede strimler (ca. 250 g)
|
2 |
Grønne peberfrugter i brede strimler (ca. 200 g)
|
2 |
Rødløg i tykke både (ca. 150 g)
|
2 |
Rapsolie
|
1 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskpresset limesaft
|
1 spsk |
---|