Grillet spidskål
•
Arbejdstid: 20 min
•
&format=webp)
Grillet spidskål er perfekt tilbehør til sommerens grillmenu. Når du griller spidskålet, får du en dejlig smag af grill på ydersiden og beholder den sprøde, saftige kål i midten. I denne opskrift får den grillede spidskål selskab af ristede græskarner, frisk salatost og en klassisk vinagrette, der giver syre og fedme til retten.
Ingredienser
Grillet spidskål
2 spsk
Jomfruolivenolie
|
|
---|---|
½ spsk
Vineddike
|
|
½ tsk
Dijonsennep
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
½ dl
Græskarkerner
|
|
1
Spidskål
|
|
100 g
Salatost i tern
|
Sådan gør du
Grillet spidskål
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Tilføj evt. finthakket løg til din vinaigrette, hvis du ønsker lidt mere kant til din ret.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3490 kJ / 834 kcal
Næringsindhold pr. 100g
403 kJ / 96 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 15,6 % | 3,7 g |
Fedt: | 67,9 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 16,5 % | 3,9 g |
