Ribbenene, der anvendes, er flade ribben. Hvis grillsaucen bliver for tyk, kan den røres op med lidt koldt vand. Ribbenene kan også grilles på en havegrill.
42438 kJ / 10143 kcal
644 kJ / 154 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,1 g |
Protein: | 21,4 % | 8,1 g |
Kulhydrat: | 14,8 % | 5,6 g |
Fedt: | 63,8 % | 11,1 g |
3 kg
Ribben fra gris
|
|
---|---|
2½ liter
Vand
|
|
3
Laurbærblade
|
|
2½ tsk
Groft salt
|
|
10
Sorte peberkorn
|
4 dl
Vand
|
|
---|---|
50 g
Smør
|
|
200 g
Sukker (ca. 2¼ dl)
|
|
½ dl
Friskpresset citronsaft
|
|
4 tsk
Worcestershiresauce
|
|
3 spsk
Dijonsennep
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
300 g
Flutes
|