Grøn ærtedip

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(24 vurderinger)

15 min

Frisk dip, der også kan bruges som kold sauce.

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 300 g blandede grøntsager i stave, fx agurk, bladselleri og radiser

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld kogende vand over ærterne og lad dem trække i ca. 3 min. Kom ærterne i en sigte og lad dem dryppe godt af. Blend ærterne og rør dem sammen med de øvrige ingredienser.

Server dippen sammen med årstidens sprøde grøntsager.

Tips

Ønsker du en mere krydret dip kan du tilsætte knust chili eller spidskommen.

Den grønne ærtedip smager også godt til fx stegte kartofler og fisk.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,3 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 38 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: