Grøn ærtedip - Opskrifter - Arla

Grøn ærtedip

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(31 vurderinger)

15 min

Frisk dip, der også kan bruges som kold sauce.

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 300 g blandede grøntsager i stave, fx agurk, bladselleri og radiser

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld kogende vand over ærterne og lad dem trække i ca. 3 min. Kom ærterne i en sigte og lad dem dryppe godt af. Blend ærterne og rør dem sammen med de øvrige ingredienser.

Server dippen sammen med årstidens sprøde grøntsager.

Tips

Ønsker du en mere krydret dip kan du tilsætte knust chili eller spidskommen.

Den grønne ærtedip smager også godt til fx stegte kartofler og fisk.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,3 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 38 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: