Grøn karrygryde med myntedressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

45 min

En dejlig krydret gryderet med eksotisk smag af kokosmælk og karrypasta. Og med fin kontrast fra den iskolde kvark med mynte.

Ingredienser

Antal portioner

  • 15 g smør
  • 300 g skinkekød i tern
  • 2 spsk grøn karrypasta
  • 3 dl vand
  • 500 g skrubbede små kartofler
  • 4 zittauerløg i halve (ca. ca. 300 g)
  • 1 tsk groft salt
  • 1 dåse light kokosmælk (ca. 165 ml)
  • 3 rødkindede æbler i både, fx summerred (ca. ca. 300 g)
  • 240 g lune naanbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en tykbundet gryde. Brun kødet i ca. 1 min. Tilsæt karrypasta, vand, kartofler, løg og salt. Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 35 min. Tag 4-5 kartofler op af gryden, mos dem og kom dem tilbage i gryden sammen med kokosmælk og æbler. Bring karrygryden i kog og smag til.

Rør imens kvark sammen med mynte, sukker, salt og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Server den grønne karrygryde sammen med myntedressing og lune naanbrød.

Tip

Tip

Vil du have en tykkere sauce, kan du mose et par ekstra kartofler.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,7 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: