Grøn karrygryde med myntedressing
45 min
•
En dejlig krydret gryderet med eksotisk smag af kokosmælk og karrypasta. Og med fin kontrast fra den iskolde kvark med mynte.
Ingredienser
15 g
Smør
|
|
---|---|
300 g
Skinkekød i tern
|
|
2 spsk
Grøn karrypasta
|
|
3 dl
Vand
|
|
500 g
Skrubbede små kartofler
|
|
4
Løg i halve (ca. ca. 300 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 dåse
Light kokosmælk (ca. 165 ml)
|
|
3
Rødkindede æbler i både, fx summerred (ca. ca. 300 g)
|
2½ dl
Kvark eller græsk yoghurt
|
|
---|---|
3 spsk
Hakkede mynteblade
|
|
¼ tsk
Sukker
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
240 g
Lune naanbrød
|
---|
Sådan gør du
Vil du have en tykkere sauce, kan du mose et par ekstra kartofler.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8527 kJ / 2038 kcal
Næringsindhold pr. 100g
340 kJ / 81 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 23,8 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 54,3 % | 10,8 g |
Fedt: | 21,9 % | 2 g |