Grøn pastasalat

Bedømmelse

(61 vurderinger)

30 min

Pastasalaten er velegnet som tilbehør eller den kan blandes med fx rejer, skinke- eller kyllingetern.

Ingredienser

Antal portioner
  • 300 g tørret pasta, fx penne eller skruer
  • 1 grøn squash i små tern (ca. 200 g)
  • 5 fintsnittede forårsløg (ca. 100 g)
  • 200 g bælgede ærter - eller optøede, frosne

Dressing

Tilbehør

  • 360 g grovboller

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisning på emballagen og skyl den i koldt vand. Kom pasta, squashtern, fintsnittede forårsløg og ærter i en skål.

Dressing

Rør friskost blød lidt efter lidt med fraiche, vend basilikum, salt og peber i og vend det i pastablandingen. Stil pastasalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til og server med groft brød.

Tip

Pastasalaten er velegnet som tilbehør til fisk og kødretter. Salaten kan fx blandes med rejer, skinke eller kyllingetern.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11190 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 47,8 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 70 %
  • Fedt: 14 %

Print

Kilde: