Grøn pastasalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(66 vurderinger)

30 min

Pastasalaten er velegnet som tilbehør eller den kan blandes med fx rejer, skinke- eller kyllingetern.

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g tørret pasta, fx penne eller skruer
  • 1 grøn squash i små tern (ca. 200 g)
  • 5 fintsnittede forårsløg (ca. 100 g)
  • 200 g bælgede ærter - eller optøede, frosne

Dressing

Tilbehør

  • 360 g grovboller

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisning på emballagen og skyl den i koldt vand. Kom pasta, squashtern, fintsnittede forårsløg og ærter i en skål.

Dressing

Rør flødeosten blød lidt efter lidt med kvark, vend basilikum, salt og peber i og vend det i pastablandingen. Stil pastasalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til og server med groft brød.

Tips

Pastasalaten er velegnet som tilbehør til fisk og kødretter. Salaten kan fx blandes med rejer, skinke eller kyllingetern.
Hvis pastasalaten er for fast kan du røre lidt mælk eller vand i.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 47,8 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 68 %
  • Fedt: 15 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: