Grøn pastasalat
30 min

Grøn pastasalat

Pastasalaten er velegnet som tilbehør eller den kan blandes med fx rejer, skinke- eller kyllingetern.
Bedømmelse (61 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grøn pastasalat

Pastasalaten er velegnet som tilbehør eller den kan blandes med fx rejer, skinke- eller kyllingetern.

Antal portioner
  • 300 g tørret pasta, fx penne eller skruer
  • 1 grøn squash i små tern (ca. 200 g)
  • 5 fintsnittede forårsløg (ca. 100 g)
  • 200 g bælgede ærter - eller optøede, frosne

Dressing

Tilbehør

  • 360 g grovboller

Fremgangsmåde:

Kog pastaen efter anvisning på emballagen og skyl den i koldt vand. Kom pasta, squashtern, fintsnittede forårsløg og ærter i en skål.

Dressing

Rør friskost blød lidt efter lidt med fraiche, vend basilikum, salt og peber i og vend det i pastablandingen. Stil pastasalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til og server med groft brød.

Tip

Pastasalaten er velegnet som tilbehør til fisk og kødretter. Salaten kan fx blandes med rejer, skinke eller kyllingetern.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11190 kJ
  • Energifordeling:
  • Fedt: 14 %
  • Kulhydrat: 70 %
  • Protein: 16 %
  • Fiber: 47,8 g
Print