Grøn pastasalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(68 vurderinger)

30 min

Pastasalaten er velegnet som tilbehør eller den kan blandes med fx rejer, skinke- eller kyllingetern.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g tørret pasta, fx penne eller skruer
  • 1 grøn squash i små tern (ca. 200 g)
  • 5 fintsnittede forårsløg (ca. 100 g)
  • 200 g bælgede ærter - eller optøede, frosne

Dressing

Tilbehør

  • 360 g grovboller

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisning på emballagen og skyl den i koldt vand. Kom pasta, squashtern, fintsnittede forårsløg og ærter i en skål.

Dressing

Rør flødeosten blød lidt efter lidt med kvark, vend basilikum, salt og peber i og vend det i pastablandingen. Stil pastasalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til og server med groft brød.

Tips

Pastasalaten er velegnet som tilbehør til fisk og kødretter. Salaten kan fx blandes med rejer, skinke eller kyllingetern.
Hvis pastasalaten er for fast kan du røre lidt mælk eller vand i.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 47,8 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 68 %
  • Fedt: 15 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag