Grøn pastasalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(65 vurderinger)

30 min

Pastasalaten er velegnet som tilbehør eller den kan blandes med fx rejer, skinke- eller kyllingetern.

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g tørret pasta, fx penne eller skruer
  • 1 grøn squash i små tern (ca. 200 g)
  • 5 fintsnittede forårsløg (ca. 100 g)
  • 200 g bælgede ærter - eller optøede, frosne

Dressing

Tilbehør

  • 360 g grovboller

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisning på emballagen og skyl den i koldt vand. Kom pasta, squashtern, fintsnittede forårsløg og ærter i en skål.

Dressing

Rør flødeosten blød lidt efter lidt med kvark, vend basilikum, salt og peber i og vend det i pastablandingen. Stil pastasalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til og server med groft brød.

Tips

Pastasalaten er velegnet som tilbehør til fisk og kødretter. Salaten kan fx blandes med rejer, skinke eller kyllingetern.
Hvis pastasalaten er for fast kan du røre lidt mælk eller vand i.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 47,8 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 68 %
  • Fedt: 15 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: