Grønkålschips
30 min
•

Grønkålschips er nemme og sjove at lave. Grønkålschips smager lækre som snack - men grøntkålschips er også lækre som topping på supper, gryderetter eller måske en pizza? Prøv grønkålschips næste gang du mangler et sprød element på din hverdagsret!
Ingredienser
Grønkålschips
1 spsk
Olie
|
|
---|---|
300 g
Friske grønkålsblade
|
|
1 tsk
Flagesalt
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Spis grønkålschipsene som snack eller server dem som sprød topping på gryderetter, supper eller pizza.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
1105 kJ / 264 kcal
Næringsindhold pr. 100g
346 kJ / 83 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5,8 g |
Protein: | 21,7 % | 4,4 g |
Fedt: | 58,9 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 19,4 % | 3,9 g |
