Grønkålschips
30 min
•
Grønkålschips er nemme og sjove at lave. Grønkålschips smager lækre som snack - men grøntkålschips er også lækre som topping på supper, gryderetter eller måske en pizza? Prøv grønkålschips næste gang du mangler et sprød element på din hverdagsret!
Ingredienser
Grønkålschips
|
1 spsk
Olie
|
|
|---|---|
|
300 g
Friske grønkålsblade
|
|
|
1 tsk
Flagesalt
|
Sådan gør du
Spis grønkålschipsene som snack eller server dem som sprød topping på gryderetter, supper eller pizza.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
1105 kJ / 264 kcal
Næringsindhold pr. 100g
346 kJ / 83 kcal
Energifordeling
| Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,8 g |
| Protein: | 21,7 % | 4,4 g |
| Fedt: | 58,9 % | 5,5 g |
| Kulhydrat: | 19,4 % | 3,9 g |