Grønkålspandekager med sprød salat og hytteost
45 min
•
&format=webp)
Grønkålspandekager med sprød salat og hytteost er en skøn og enkel vegetarret. De smukke grønne grønkålspandekager serveres med knasende sprød og let syrlig kålsalat, cremet avocado og hytteost. Pandekager med grønkål er en fryd for både øjet og maven. Skulle der være en grønkålspandekage til overs - så kan du tage den med i madpakken.
Ingredienser
Kålsalat
2 spsk
Jomfruolivenolie
|
|
---|---|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Dijonsennep
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
500 g
Fintstrimlet rødkål
|
|
3 dl
Finthakket bredbladet persille (ca. 30 g)
|
Grønkålspandekager
3 dl
Mælk
|
|
---|---|
150 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
75 g
Grønkålsblade (uden stok)
|
|
3
Æg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
15 g
Smør - til stegning
|
Tilbehør
450 g
Hytteost
|
|
---|---|
2
Avocadoer - i tynde skiver
|
Sådan gør du
Kålsalat
Grønkålspandekager - 8 stk
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Grønkålsbladene kan erstattes af spinatblade.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
460 kJ / 110 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,8 g |
Protein: | 5,6 g |
Fedt: | 6 g |
Kulhydrat: | 8,4 g |
