Bygotto med palmekål og andebryst
35 min
•
Palmekål er en dejlig kålsort som vinder mere og mere frem. Den vokser på en stok og ligner lidt - en palme. Smagen er a la grønkål, men mildere og med et strejf af bøgeblade.
Ingredienser
|
1
Andebryst med skind (ca. 300 g)
|
|
|---|---|
|
¾ tsk
Havsalt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Bygotto
|
1 tsk
Rapsolie
|
|
|---|---|
|
4 dl
Perlebyg (ca. 320 g)
|
|
|
3
Grofthakkede løg (ca. 250 g)
|
|
|
6 dl
Vand
|
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
|
150 g
Friske palmekålsblade eller grønkål
|
|
|
1½ spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
|
150 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
|
2
Æbler i tynde både, fx gråsten (ca. 250 g)
|
Pynt
|
Fintstrimlede palmekålsblade
|
|---|
Sådan gør du
Bygotto
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
506 kJ / 121 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,4 g |
| Protein: | 6,9 g |
| Fedt: | 3,9 g |
| Kulhydrat: | 14,4 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.