Grøntsagsfrikassé og parmakylling
30 min
•
En dejlig grøntsagsfrikassé med mild ostesmag. Nem at lave, da vi bruger en færdig ostesauce. Hertil sprøde kyllingebidder med masser af smag fra parmaskinken.
Ingredienser
Parmakylling
500 g
Renset kyllingefilet
|
|
---|---|
4 skiver
Parmaskinke - tyndt skåret (ca. 50 g)
|
|
Friskkværnet peber
|
|
25 g
Smør
|
Grøntsagsfrikassé
1½ liter
Vand
|
|
---|---|
1½ tsk
Groft salt
|
|
3
Gulerødder i stave (ca. 200 g)
|
|
3
Persillerødder i stave (ca. 200 g)
|
|
3
Rødløg i tykke både (ca. 200 g)
|
|
4 dl
Ostesauce
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 dl
Hakket persille
|
Tilbehør
1 kg
Kogte kartofler
|
---|
Sådan gør du
Parmakylling
Grøntsagsfrikassé
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9706 kJ / 2320 kcal
Næringsindhold pr. 100g
236 kJ / 56 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 28,7 % | 4 g |
Kulhydrat: | 44 % | 6,1 g |
Fedt: | 27,3 % | 1,7 g |