Grøntsagsfrikassé og parmakylling
30 min
•
En dejlig grøntsagsfrikassé med mild ostesmag. Nem at lave, da vi bruger en færdig ostesauce. Hertil sprøde kyllingebidder med masser af smag fra parmaskinken.
Ingredienser
Parmakylling
|
500 g
Renset kyllingefilet
|
|
|---|---|
|
4 skiver
Parmaskinke - tyndt skåret (ca. 50 g)
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
25 g
Smør
|
Grøntsagsfrikassé
|
1½ liter
Vand
|
|
|---|---|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
|
3
Gulerødder i stave (ca. 200 g)
|
|
|
3
Persillerødder i stave (ca. 200 g)
|
|
|
3
Rødløg i tykke både (ca. 200 g)
|
|
|
4 dl
Ostesauce
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
1 dl
Hakket persille
|
Tilbehør
|
1 kg
Kogte kartofler
|
|---|
Sådan gør du
Parmakylling
Grøntsagsfrikassé
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
235 kJ / 56 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,9 g |
| Protein: | 4 g |
| Fedt: | 1,7 g |
| Kulhydrat: | 6,1 g |