Ca. 18 min. ved 200° - varmluft.
I stedet for søde kartofler i fyldet kan du bruge almindelige kartofler eller gulerødder.
11603 kJ / 2773 kcal
727 kJ / 174 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,1 g |
Protein: | 18,3 % | 7,8 g |
Kulhydrat: | 60,1 % | 25,7 g |
Fedt: | 21,6 % | 4,2 g |
Vand
|
3 dl |
---|---|
Knækkede rugkerner (ca. 1¼ dl)
|
100 g |
A38 naturel
|
2 dl |
Finvalsede havregryn (ca. 1½ dl)
|
50 g |
Gær
|
25 g |
Rapsolie
|
2 tsk |
Groft salt
|
1½ tsk |
Sigtet speltmel (ca. 7 dl)
|
400 g |
Fintrevne søde kartofler (ca. 300 g)
|
4 |
---|---|
Kogt, røget skinke i tern
|
100 g |
Revet cheddar- og maasdammerost
|
100 g |
Tørret oregano
|
2 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Vand
|
---|
Havregryn
|
---|