Gryderet med julens krydderier

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Dejlig krydret gryderet med de gode, velkendte julekrydderier.

Ingredienser

Antal portioner
  • 15 g smør
  • 600 g svinefilet i tykke skiver
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 porre i tykke skiver (ca. 100 g)
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% Madlavningsfløde 8%
  • 2 spsk koncentreret kalvefond
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1 tsk stødt kanel
  • 1 tsk sojasauce
  • ½ dl rosiner

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler
  • 500 g dampede porrer
  • mangochutney

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Drys kødet med salt og peber og brun det ca. ½ min. på hver side. Tag kødet op og svits porren i ca. 1 min. - tag porreskiverne op. Pisk fløde, kalvefond, ingefær, kanel, soja og rosiner sammen i sauterpanden. Kom kød og porre heri, bring retten i kog og lad den simre i ca. 5 min. - eller til kødet er mørt. Server sammen med kogte kartofler, porrer og mangochutney.

Tip

Du kan servere ris i stedet for kartofler.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,2 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 17 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: