Gryderet med julens krydderier

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Dejlig krydret gryderet med de gode, velkendte julekrydderier.

Ingredienser

Antal portioner

  • 15 g smør
  • 600 g svinefilet i tykke skiver
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 porre i tykke skiver (ca. 100 g)
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% Madlavningsfløde 8%
  • 2 spsk koncentreret kalvefond
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1 tsk stødt kanel
  • 1 tsk sojasauce
  • ½ dl rosiner

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler
  • 500 g dampede porrer
  • mangochutney

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Drys kødet med salt og peber og brun det ca. ½ min. på hver side. Tag kødet op og svits porren i ca. 1 min. - tag porreskiverne op. Pisk fløde, kalvefond, ingefær, kanel, soja og rosiner sammen i sauterpanden. Kom kød og porre heri, bring retten i kog og lad den simre i ca. 5 min. - eller til kødet er mørt. Server sammen med kogte kartofler, porrer og mangochutney.

Tip

Du kan servere ris i stedet for kartofler.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,2 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 17 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: