Gryderet med julens krydderier

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Dejlig krydret gryderet med de gode, velkendte julekrydderier.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 15 g smør
  • 600 g svinefilet i tykke skiver
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 porre i tykke skiver (ca. 100 g)
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% Madlavningsfløde 8%
  • 2 spsk koncentreret kalvefond
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1 tsk stødt kanel
  • 1 tsk sojasauce
  • ½ dl rosiner

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler
  • 500 g dampede porrer
  • mangochutney

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Drys kødet med salt og peber og brun det ca. ½ min. på hver side. Tag kødet op og svits porren i ca. 1 min. - tag porreskiverne op. Pisk fløde, kalvefond, ingefær, kanel, soja og rosiner sammen i sauterpanden. Kom kød og porre heri, bring retten i kog og lad den simre i ca. 5 min. - eller til kødet er mørt. Server sammen med kogte kartofler, porrer og mangochutney.

Tip

Du kan servere ris i stedet for kartofler.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,2 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 17 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag