Gryderet med oksekød og grøntsager
1 time 30 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
Gryderet med oksekød og grøntsager er en delikat one pot med kartofler. Du kommer alt i den samme gryde, men lidt efter lidt, så de forskellige ingredienser får lige netop den tid, der klæder dem bedst. Det hele rundes af med en sjat fløde og så er der serveret.
Ingredienser
|
10 g
Smør
|
|
|---|---|
|
300 g
Oksesmåkød, fx af inderlår, bov eller klump
|
|
|
6 dl
Oksebouillon
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
400 g
Skrubbede små kartofler
|
|
|
3
Rødløg i tykke både (ca. 250 g)
|
|
|
200 g
Rensede broccolini eller broccoli i små buketter
|
|
|
1
Grøn squash i kvarte, tykke skiver (ca. 300 g)
|
|
|
1 dåse
Skyllede, afdryppede hvide bønner, fx butter beans
|
|
|
1 dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Sesamfrø
|
Tilbehør
|
240 g
Groft flute
|
|---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
467 kJ / 112 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 3,8 g |
| Protein: | 7 g |
| Fedt: | 2,7 g |
| Kulhydrat: | 14,6 g |