Paprikagryde med kylling
45 min
•
Arbejdstid: 10 min
•
Paprikagryde er altid et hit! Her er paprikagryden lavet med kylling og serveret med ris og en skøn, grøn topping.
Ingredienser
|
2 dl
Brune eller sorte ris
|
|---|
Topping
|
50 g
Salatost i tern - smuldret
|
|
|---|---|
|
1 dl
Hakket persille
|
Paprikagryde
|
1 dåse
Flåede tomater (ca. 400 g)
|
|
|---|---|
|
½ dl
Vand
|
|
|
100 g
Afdryppede grillede peberfrugter i olie
|
|
|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
|
1½ tsk
Røget paprika
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
150 g
Salatost i tern
|
|
|
200 g
Kyllingefilet i mundrette stykker
|
|
|
1
Rød peberfrugt i tynde strimler (ca. 150 g)
|
Sådan gør du
Topping
Paprikagryde
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
460 kJ / 110 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,9 g |
| Protein: | 7,6 g |
| Fedt: | 4,4 g |
| Kulhydrat: | 9,9 g |