Gulerods-ispinde med skyr og ingefær
8 timer
•
Arbejdstid: 35 min
•
Skønne ispinde med gulerod og skyr. Det er is på en helt ny måde - både forfriskende og læskende.
Ingredienser
|
3 dl
Vand
|
|
|---|---|
|
4
Gulerødder i mindre stykker (ca. 250 g)
|
|
|
25 g
Skrællet frisk ingefær i mindre stykker
|
|
|
4 spsk
Akaciehonning
|
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
4
Æggeblommer (ca. 4 spsk)
|
|
|---|---|
|
75 g
Sukker (ca. ¾ dl)
|
|
|
3 dl
Skyr naturel
|
|
|
1 dl
Mælk
|
|
|
4 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
8- 10
Ispindeforme (ca. 1¼ dl)
|
|
|---|---|
|
8- 10
Træispinde
|
Pynt
|
Smeltet mørk chokolade
|
|
|---|---|
|
Hakkede usaltede pistacienødder
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Har du ikke en ismaskine kan du fryse isblandingen direkte i isforme. Lad dem fryse natten over. Frisk ingefær har en meget fremtrædende smag, så smag til efter din egen smag.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
408 kJ / 97 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,5 g |
| Protein: | 4,2 g |
| Fedt: | 1,6 g |
| Kulhydrat: | 16,3 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.
Skræl frisk ingefær med en ske - se her, hvor nemt det er.