Gulerodskage-roulade
1 time
•
&format=webp)
Gulerodskage-roulade er en skøn fusionskage. Fusionen mellem gulerodskage og roulade giver et resultat, der er mindst dobbelt så godt. Den lækre saftige bund af gulerodskage smurt med blød flødeostcreme - en kombination som bare fungerer. Prøv denne nemme gulerodskage-roulade næste gang lækkersulten melder sig...
Ingredienser
Gulerodskage-bund
3
Æg
|
|
---|---|
150 g
Brun farin
|
|
1 dl
Hvedemel (ca. 60 g)
|
|
¾ dl
Kartoffelmel (ca. 60 g)
|
|
2 tsk
Stødt kanel
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
½ tsk
Bagepulver
|
|
¼ tsk
Fint salt
|
|
2
Fintrevne gulerødder (ca. 150 g)
|
|
50 g
Finthakkede valnøddekerner
|
1 spsk
Sukker
|
---|
Flødeostcreme
400 g
Flødeost
|
|
---|---|
100 g
Flormelis
|
|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
Pynt
Citronmelisseblade
|
|
---|---|
Valnøddekerner
|
Sådan gør du
Gulerodskage-bund
Flødeostcreme
Sådan samler du rouladen
Lav evt. rouladen dagen før den skal serveres. Rouladen er lettere at skære ud, hvis den har sat sig lidt på køl.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
12870 kJ / 3076 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1117 kJ / 267 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 7 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 50,1 % | 32,9 g |
Fedt: | 42,9 % | 13 g |
Relateret video
Gulerodskage-roulade
Se hvordan du laver denne skønne fusionskage i denne video.
