Ca. 25 min. ved 200° - traditionel ovn.
12644 kJ / 3022 kcal
1488 kJ / 356 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 6,9 % | 6 g |
Kulhydrat: | 35,2 % | 30,8 g |
Fedt: | 56 % | 22,5 g |
Alkohol: | 1,9 % |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
125 g
Hasselnøddekerner
|
|
---|---|
3
Æg
|
|
150 g
Rørsukker (ca. 1¾ dl)
|
|
1½ spsk
Kartoffelmel
|
|
1½ tsk
Bagepulver
|
4½ spsk
Flormelis
|
|
---|---|
50 g
Hasselnøddeflager
|
2½ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
½ dl
Hvid portvin
|