Hapsere med grillede forårsløg

Hapsere med grillede forårsløg

30 min
Godbidder af parmaskinke rullet om grillet forårsløg og rygeost. Gode til brunchbordet eller som appetitvækkere før en middag.

Sådan gør du

  • Del forårsløgene på midten og vend dem i olie. Lad en grillpande blive godt varm – ca. 4 min. ved kraftig varme. Grill løgene ca. 4 min. på hver side (ca. 8 min. i alt). Del parmaskinken i 20 stykker. Læg ca. 1½ tsk rygeost på hvert stykke skinke og drys med peber. Læg 2 halve grillede forårsløg ovenpå, rul skinken omkring og server de små hapsere lune eller kolde.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5819 kJ / 1391 kcal

Næringsindhold pr. 100g

657 kJ / 157 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 25,2 % 9,8 g
Kulhydrat: 43,8 % 16,9 g
Fedt: 31 % 5,5 g

Ingredienser

Rensede forårsløg - 20 stk. (ca. 300 g)
3 bundter
Koldpresset rapskimolie
2 tsk
Parmaskinke - tyndt skåret (ca. 150 g)
10 skiver
Rygeost 10%
175 g
Groftkværnet peber
½ tsk
Tilbehør
Groft flute
250 g