Hapsere med grillede forårsløg
30 min

Hapsere med grillede forårsløg

Godbidder af parmaskinke rullet om grillet forårsløg og rygeost. Ud over til brunch, kan du servere dem som appetitvækkere før en middag.
Bedømmelse (39 vurderinger)

Min bedømmelse:

Hapsere med grillede forårsløg

Godbidder af parmaskinke rullet om grillet forårsløg og rygeost. Ud over til brunch, kan du servere dem som appetitvækkere før en middag.

Opskriften gælder for 10 personer

  • 20 rensede forårsløg (ca. 300 g)
  • 2 tsk koldpresset rapskimolie
  • 10 skiver parmaskinke - tyndt skåret (ca. 150 g)
  • 175 g Thranes Mejeri® røgeost 10%
  • ½ tsk groftkværnet peber

Tilbehør

  • 250 g groft flute

Fremgangsmåde:

Del forårsløgene på midten og vend dem i olie. Lad en grillpande blive godt varm – ca. 4 min. ved kraftig varme. Grill løgene ca. 4 min. på hver side (ca. 8 min. i alt). Del parmaskinken i 20 stykker. Læg ca. 1½ tsk rygeost på hvert stykke skinke og drys med peber. Læg 2 halve grillede forårsløg ovenpå, rul skinken omkring og server de små hapsere lune eller kolde.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,8 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 35 %
Print