Hapsere med grillede forårsløg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(49 vurderinger)

30 min

Godbidder af parmaskinke rullet om grillet forårsløg og rygeost. Ud over til brunch, kan du servere dem som appetitvækkere før en middag.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 20 rensede forårsløg (ca. 300 g)
  • 2 tsk koldpresset rapskimolie
  • 10 skiver parmaskinke - tyndt skåret (ca. 150 g)
  • 175 g rygeost 10%
  • ½ tsk groftkværnet peber

Tilbehør

  • 250 g groft flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Del forårsløgene på midten og vend dem i olie. Lad en grillpande blive godt varm – ca. 4 min. ved kraftig varme. Grill løgene ca. 4 min. på hver side (ca. 8 min. i alt). Del parmaskinken i 20 stykker. Læg ca. 1½ tsk rygeost på hvert stykke skinke og drys med peber. Læg 2 halve grillede forårsløg ovenpå, rul skinken omkring og server de små hapsere lune eller kolde.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,8 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: