Hapsere med grillede forårsløg

Hapsere med grillede forårsløg

30 min
Godbidder af parmaskinke rullet om grillet forårsløg og rygeost. Gode til brunchbordet eller som appetitvækkere før en middag.
https://www.arla.dk/opskrifter/hapsere-med-grillede-forarslog/

Sådan gør du

  • Del forårsløgene på midten og vend dem i olie. Lad en grillpande blive godt varm – ca. 4 min. ved kraftig varme. Grill løgene ca. 4 min. på hver side (ca. 8 min. i alt). Del parmaskinken i 20 stykker. Læg ca. 1½ tsk rygeost på hvert stykke skinke og drys med peber. Læg 2 halve grillede forårsløg ovenpå, rul skinken omkring og server de små hapsere lune eller kolde.
Energiindhold for hele retten:

5819 kJ / 1391 kcal

Næringsindhold pr. 100g

657 kJ / 157 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 25,2 % 9,8 g
Kulhydrat: 43,8 % 16,9 g
Fedt: 31 % 5,5 g

Ingredienser

3 bundter Rensede forårsløg - 20 stk. (ca. 300 g)
2 tsk Koldpresset rapsolie
10 skiver Parmaskinke - tyndt skåret (ca. 150 g)
175 g Rygeost
½ tsk Groftkværnet peber
Tilbehør
250 g Groft flute