Hapsere med grillede forårsløg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(46 vurderinger)

30 min

Godbidder af parmaskinke rullet om grillet forårsløg og rygeost. Ud over til brunch, kan du servere dem som appetitvækkere før en middag.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 20 rensede forårsløg (ca. 300 g)
  • 2 tsk koldpresset rapskimolie
  • 10 skiver parmaskinke - tyndt skåret (ca. 150 g)
  • 175 g rygeost 10%
  • ½ tsk groftkværnet peber

Tilbehør

  • 250 g groft flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Del forårsløgene på midten og vend dem i olie. Lad en grillpande blive godt varm – ca. 4 min. ved kraftig varme. Grill løgene ca. 4 min. på hver side (ca. 8 min. i alt). Del parmaskinken i 20 stykker. Læg ca. 1½ tsk rygeost på hvert stykke skinke og drys med peber. Læg 2 halve grillede forårsløg ovenpå, rul skinken omkring og server de små hapsere lune eller kolde.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,8 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 35 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: