Hasselback græskar
1 time
•

Hasselback butternut squash med smør får en fantastisk konsistens, når den bliver ovnbagt. Her er græskarret toppet med sprøde hasselnødder, smuldret salatost og syrlige granatæblekerner. En virkelig lækker kombination – blødt, sprødt, salt og syrligt. Bagt græskar er et skønt tilbehør til mange efterårsretter eller en selvstændig frokostret. Server den varme hasselback butternut squash med chilidressing til Halloween eller måske som alternativ til julens flæskesteg.
Ingredienser
Hasselback græskar
1
Butternutsquash (ca. 1 kg)
|
|
---|---|
50 g
Smør - smeltet
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 dl
Grofthakkede, ristede hasselnøddekerner
|
|
---|---|
10
Salvieblade
|
|
50 g
Salatost i tern
|
|
½
Granatæble - kernerne herfra
|
|
Evt. friske krydderurter
|
Dressing
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
3 spsk
Sød chilisauce
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Sådan gør du
Dressing
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
363 kJ / 87 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,2 g |
Protein: | 2,6 g |
Fedt: | 5,9 g |
Kulhydrat: | 5,9 g |
Relateret video
Hasselback græskar
Hasselback butternut squash med smør får en fantastisk konsistens, når den bliver ovnbagt - her toppet med sprøde hasselnødder, smuldret salatost og syrlige granatæblekerner. En virkelig lækker kombination – blødt, sprødt, salt og syrligt.
