Havregrød med hytteost, blåbær og kanel
15 min
•
Til morgenmaden, hvor det gerne må være let. Her med lidt ekstra protein fra hytteosten.
Ingredienser
|
125 g
Havregryn (ca. 4 dl)
|
|
|---|---|
|
½ liter
Vand
|
|
|
2½ dl
Mælk
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
200 g
Hytteost
|
|
|---|---|
|
150 g
Blåbær
|
|
|
¼ tsk
Stødt kanel
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan krydre med andet end kanel og bruge årstidens frugter.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
255 kJ / 61 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,2 g |
| Protein: | 3,7 g |
| Fedt: | 1,1 g |
| Kulhydrat: | 8,9 g |